• 瀏覽: 1,553
  • 回覆: 10
筆直8000左右,無打機,只睇電視同YouTube,求介紹一下邊部性價比高🙏🏻感謝

引用:
原帖由 koby1222 於 2020-8-5 12:30 AM 發表

筆直8000左右,無打機,只睇電視同YouTube,求介紹一下邊部性價比高🙏🏻感謝
唔知 8000 budget 買乜好......P 記 ?? L 豬 ??

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-8-5 07:07 PM 發表

唔知 8000 budget 買乜好......P 記 ?? L 豬 ??
暫時心水P記49GX800H 呢款性價比高嗎?

引用:
原帖由 koby1222 於 2020-8-5 08:43 PM 發表

暫時心水P記49GX800H 呢款性價比高嗎?
我鄰居早幾個月剛買左部 L 豬 55 吋 4K Smart TV .....5000 + 都幾靚

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-8-5 08:59 PM 發表

我鄰居早幾個月剛買左部 L 豬 55 吋 4K Smart TV .....5000 + 都幾靚
知吾知咩型號呀?等我去留意下 thx

引用:
原帖由 koby1222 於 2020-8-5 09:16 PM 發表

知吾知咩型號呀?等我去留意下 thx
應該係呢款  LG UN8100 LED

TCL 50" C716 $ 5980

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-8-6 12:44 AM 發表

5000+係 50吋,55吋折晒都6500起

回覆 引用 TOP

師兄 唔洗買太貴 而家啲電視普遍3,5年貨仔

本人覺得 求求其其有 wifi 藍牙 上網/打機/睇蝶 唔太差 己收貨
我會預算機價1000蚊一年

如你唔太追求牌子 而家啲TCL 小米 水貨就榮耀 約3000上/下 就有50吋 玩2.3年又換機 反正科技日新月異 3年追一追都唔太過份

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-8-6 12:44 AM 發表

好的 唔該哂🙏🏻

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]