• 瀏覽: 10,846
  • 回覆: 74
  • 追帖: 4
50 p8m 接收電視都相當穩定........總好過有人講.....請注意 : 係講.....用成萬蚊買嘅海信追唔台 ( 當然冇圖冇真相啦)
用100 寬頻睇 Utube 4K 片,Netflix 都好暢順,冇 lag ,頂多 5 秒左右就睇到片,畫面都幾靚
唯一希望就係襟玩啲,報告完畢

附件

IMG_20200710_174516.jpg(23.24 KB)

2020-7-10 09:43 PM

IMG_20200710_180047.jpg(14.65 KB)

2020-7-10 09:43 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-10 09:43 PM 發表

50 p8m 接收電視都相當穩定........總好過有人講.....請注意 : 係講.....用成萬蚊買嘅海信追唔台 ( 當然冇圖冇真相啦)
用100 寬頻睇 Utube 4K 片,Netflix 都好暢順,冇 lag ,頂多 5 秒左右就睇到片,畫面都幾靚
唯一希望就係襟玩啲,報告完畢 ...
畫質係吾錯,D人成日講sony,pan記点好点好,但tcl我覺得超級滿意,我既係p65us 43寸!

引用:
原帖由 Longyip927 於 2020-7-11 03:09 AM 發表

畫質係吾錯,D人成日講sony,pan記点好点好,但tcl我覺得超級滿意,我既係p65us 43寸!
我用梗50p65us超正  對大陸機改觀了

說話應該客觀啲講, 咁嘅價錢tcl係抵玩超值, 其他日韓大牌子畫質流暢度自己心裏有數, 邊有咁多傻仔肯畀咁多錢買大牌子呀, 點會冇分別???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 賭霸天下 於 2020-7-11 08:22 AM 發表

我用梗50p65us超正  對大陸機改觀了
me too ......大陸機都稱得上係平靚正

引用:
原帖由 Longyip927 於 2020-7-11 03:09 AM 發表

咁講啦,百貨應百客

回覆 引用 TOP

我都用左3個月,暫時ok

引用:
原帖由 samkwong1 於 2020-7-11 11:22 AM 發表

11358460 我都用左3個月,暫時ok
同路

附件

IMG_20200630_110239.jpg(50.47 KB)

2020-7-11 11:27 AM

回覆 引用 TOP

尾國狗有投訴!肯定有國家補貼!

引用:
原帖由 pig0083 於 2020-7-11 11:33 AM 發表

用家得益就得啦,理柒佢邊個補貼

記得之前有人講過一啲bugs如自動開機,fixed咗未呢?

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-11 11:41 AM 發表

用家得益就得啦,理柒佢邊個補貼
我哋用家當然係,尾狗就....

引用:
原帖由 pig0083 於 2020-7-11 11:33 AM 發表

用家得益為先, 理得入口的黃豆, 薯仔有US補貼丫

升市莫估頂,跌市咪鬥氣
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-11 10:56 AM 發表

me too ......大陸機都稱得上係平靚正
最緊要買得開心玩得開心

引用:
原帖由 小強基金 於 2020-7-11 12:13 PM 發表

用家得益為先, 理得入口的黃豆, 薯仔有US補貼丫
侵侵話包基因改造,送既

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]