• 瀏覽: 4,104
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1

又真係幾鬼隔音喎

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
依款耳膠真係幾得,戴得舒服唔易甩,
高中音比較出,人聲同樂器會幾埋身,
變相細節位會突出左,個人就幾鍾意,
不過就要注意SIZE,多數人都要比正常
用開的細一個碼

引用:
原帖由 joeny 於 2020-7-6 09:08 PM 發表

用開的細一個碼 ...
好鬼多size 今晚返去試清楚D聲先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joeny 於 2020-7-6 09:08 PM 發表

用開的細一個碼 ...
除咗你講果D 我覺得通透咗 高頻清趣同延伸多咗

回覆 引用 TOP

恭喜50兄買膠🎉🎉😭

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

50兄用咩耳機聽?,  我今日都買左盒, 今晚慢慢試先

引用:
原帖由 sonycliedell 於 2020-7-7 03:48 PM 發表

我用哩隻試 單動圈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sonycliedell 於 2020-7-7 03:48 PM 發表

如果隻耳機本身偏向高頻 就會有D刺耳

等緊佢既AirPods pro版耳膠

哇哇哇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2020-7-7 04:18 PM 發表

如果隻耳機本身偏向高頻 就會有D刺耳
我用trio咋, 希望夾到啦, 話說之前一直用開CP100Z既耳膠, 近幾時試吓轉final type e, 明顯空氣感大增, 高音伸延好左, 不過低音少左, 人聲遠少少, 聲音薄左少少~

引用:
原帖由 sonycliedell 於 2020-7-7 05:36 PM 發表

我用trio咋, 希望夾到啦, 話說之前一直用開CP100Z既耳膠, 近幾時試吓轉final type e, 明顯空氣感大增, 高音伸延好左, 不過低音少左, 人聲遠少少, 聲音薄左少少~ ...
試吓夾唔夾 我今日都買多兩盒唔同size試

引用:
原帖由 im50 於 2020-7-7 05:38 PM 發表

試吓夾唔夾 我今日都買多兩盒唔同size試11345475
我買ML咋, 攪到好似好大耳窿咁

最後用咩size最夾?

引用:
原帖由 sonycliedell 於 2020-7-7 05:40 PM 發表

我買ML咋, 攪到好似好大耳窿咁
你做放數嘛🤣

回覆 引用 TOP

用過 senda earfit, 第一耳空間感大好多, 人聲通透, 細節有增加, 低頻結實, 除左質地較硬, 基本無勿缺點, 呢隻彈彈膠都會出手, 唔駛去日亞買. 

引用:
原帖由 countryboyhk 於 2020-7-7 07:20 PM 發表

用過 senda earfit, 第一耳空間感大好多, 人聲通透, 細節有增加, 低頻結實, 除左質地較硬, 基本無勿缺點, 呢隻彈彈膠都會出手, 唔駛去日亞買. 
近排哩款同Symbio 都幾正

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]