• 瀏覽: 4,111
  • 回覆: 16
  • 追帖: 1
講真呢部嘢係心頭好,
收到風七月尾返大貨應該係
最尾水,就轆去AV Life問吓
報價折實$14480 + $980掛牆架及安裝
我即時落訂,
返正我要夾新屋裝修期
timing fit到漏!!!

P.S:原來佢哋可以最遲三個月内
     安排送貨,如果同我一樣
     搬新屋要就日期嘅朋友
     都可以考慮訂機先

熱賣及精選
恭喜,講真而家個價錢65吋係好抵玩
我用左差不多2個月

附件

test.jpg(579.36 KB)

2020-7-6 11:05 AM

回覆 引用 TOP

youtube 睇雀

附件

brd.jpg(679.62 KB)

2020-7-6 11:06 AM

引用:
原帖由 mickyfai 於 2020-7-6 11:06 AM 發表

youtube 睇雀
恭喜師兄,可以試下D 4K HDR 電車片睇下都開心,Panasonic 內置apps 又快又順...
https://youtu.be/_HJYQb2RY2U

自我推廣

回覆 引用 TOP

我買了49寸

回覆 引用 TOP

其實我去買嗰吓個sales喪推我買LG,
檔次上應該係低過GX880,佢sale我嘅理由第一係平少少,之後就係塊panel一模一樣而且係LG生產,話我買Pan記係上年款LG就今年款,但點睇部LG都唔靚色,所以睬佢都柒傻我揀番買Pan記
🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿
引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-6 09:01 PM 發表

恭喜師兄,可以試下D 4K HDR 電車片睇下都開心,Panasonic 內置apps 又快又順...
https://youtu.be/_HJYQb2RY2U

想買55‘GX880H 但好難搵到有得得買,AV 奶及樂聲sogo 都無

回覆 引用 TOP

師兄請問在那間買?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-7-13 12:09 PM 發表

其實我去買嗰吓個sales喪推我買LG,
檔次上應該係低過GX880,佢sale我嘅理由第一係平少少,之後就係塊panel一模一樣而且係LG生產,話我買Pan記係上年款LG就今年款,但點睇部LG都唔靚色,所以睬佢都柒傻我揀番買Pan記
🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿😏🤘🏿
...
恭喜師兄,65寸確實海闊天空,而且係AV生活,印象中佢地都唔喜歡賣Panasonic 因為冇佣金...難得完成左不可能既任務!

引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-13 07:41 PM 發表

等咗咁耐先等到佢返最後一水貨,
我點會俾佢講兩句就轉軚,
況且GX880唔係咁多人追又點會隔咗成年仲要番新貨賣,所以真係冇後悔!!!

恭喜師兄,65寸確實海闊天空,而且係AV生活,印象中佢地都唔喜歡賣Panasonic 因為冇佣金...難得完成左不可能既任務!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-7-5 10:51 PM 發表

講真呢部嘢係心頭好,
我即時落訂,
返正我要夾新屋裝修期

安排送貨,如果同我一樣
     搬新屋要就日期嘅朋友
     都可以考慮訂機先 ...
呢部真心想買,不過周圍無貨
要仆去買了,請問上牆架係咪活動架黎架?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 爆烈風隔 於 2020-7-5 10:51 PM 發表

講真呢部嘢係心頭好,
我即時落訂,
返正我要夾新屋裝修期

安排送貨,如果同我一樣
     搬新屋要就日期嘅朋友
     都可以考慮訂機先 ...
請教樓主,你部 4K 電視用黎睇電視晝質如何 ? 矇唔矇 ?? THX

我新屋仲裝緊修所以未真係裝起日日對住佢,但我最初揀電視機嗰陣完全冇諗過GX880呢部機,因為淨係識去睇Sony,Samsung!!!
但我有一次無意中路過中原咁啱睇到佢
擺喺我本來想買嘅Sony X9500G隔離,
咁即刻有得做AB對比,其實如果大家都係4K像素畫質喺銳利度方面我唔見得會差太多,因為啲電器舖都係不斷重播同一段試機片,咁GX880同X9500G兩部機嘅畫質上我唔覺得有分别嘅,銳利度同details都係,段試機片播嘅係一隻鷹慢鏡飛嚟飛去,啲羽毛質感眼睛邊緣嘅銳利度全部差無幾,但GX880最吸引我係顏色,
當兩部機都有Dolby Vision嘅時候,明顯地GX880最吸引我眼球,色彩豐富啲漸變層次都豐富啲!!!
呢個係我最後揀GX880嘅原因
我建議師兄可以好似我咁,
當你揾到一兩部心水機種之後就盡量
揾一啲舖頭係有齊兩部機可以即場做比較咁就唔怕會買咗先後悔當日冇睇清楚先買!!!
引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-21 01:35 PM 發表

請教樓主,你部 4K 電視用黎睇電視晝質如何 ? 矇唔矇 ?? THX

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]