• 瀏覽: 5,033
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
想買部電視機55“

熱賣及精選
太襟冇人買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KimFenwick 於 2020-7-3 07:48 PM 發表

想買部電視機55“
樓主你去鴨寮街搵部Work 嘅 CRT ,點都有咁上下機齡..........應係算係襟掛

[quote]原帖由 KimFenwick 於 2020-7-3 07:48 PM 發表

想買部電視機55“ [/quote
日制最襟,我部 32 LCD 用左 13 年仲用緊。

?
引用:
原帖由 singkee1 於 2020-7-4 12:37 AM 發表

[quote]原帖由 KimFenwick 於 2020-7-3 07:48 PM 發表

想買部電視機55“ [/quote
日制最襟,我部 32 LCD 用左 13 年仲用緊。 ...
而家仲有幾多品牌機係日制 ? LCD TV亦唔可能買到

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-4 12:44 AM 發表

?
而家仲有幾多品牌機係日制 ? LCD TV亦唔可能買到
LCD TV 當然已淘汰,但日制機仲有。

買返來,纸盒都唔開一定長命

B&O

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-4 12:30 AM 發表

樓主你去鴨寮街搵部Work 嘅 CRT ,點都有咁上下機齡..........應係算係襟掛
因為愈少功能, 內部機件冇咁多嘢要顧, 亦都愈襟用。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singkee1 於 2020-7-4 12:50 AM 發表

LCD TV 當然已淘汰,但日制機仲有。
我諗都唔多

回覆 引用 TOP

廠商為了維持成個行業生態健康,冇一個牌子嘅電視會襟用,部機過左三年如果未壞真係用得一日得一日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HK癈青 於 2020-7-4 01:02 AM 發表

買返來,纸盒都唔開一定長命
其實最襟嘅定義係幾耐 ?? 3/5/7/10/15 年...........20 年,30年 ??

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-4 09:20 PM 發表

其實最襟嘅定義係幾耐 ?? 3/5/7/10/15 年...........20 年,30年 ??
鬼知咩,3年唔壞都已經out喇

全部都係撞手神,邊個牌字都有機會全新都會壞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HK癈青 於 2020-7-4 11:29 PM 發表

鬼知咩,3年唔壞都已經out喇
每個人要求都唔同既, 有人只係睇下電視,或者打下機, 所以想要襟用既機。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]