• 瀏覽: 5,360
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1

圈鐵買線最重要有銀有銅
買了條銅道銀
聲平均有高聲亮麗咗
低音彈性好咗
多謝收睇

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
熱賣及精選
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-2 06:43 PM 發表

圈鐵買線最重要有銀有銅
買了條銅道銀
聲平均有高聲亮麗咗
低音彈性好咗
多謝收睇
恭喜恭喜
哩條我見住返貨 好可惜冇戴架餐試唔到

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-2 06:43 PM 發表

圈鐵買線最重要有銀有銅
買了條銅道銀
聲平均有高聲亮麗咗
低音彈性好咗
多謝收睇
依條咪好抵玩

Eletech居然有平線出😱😱😱

引用:
原帖由 im50 於 2020-7-2 07:03 PM 發表

恭喜恭喜
哩條我見住返貨 好可惜冇戴架餐試唔到
多謝50爺
快D去試
試完衝得

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mimi0838 於 2020-7-2 07:33 PM 發表

依條咪好抵玩
我用Aroma Thunder 試
聲真係好立體

引用:
原帖由 klau350 於 2020-7-2 08:44 PM 發表

Eletech居然有平線出😱😱😱
呢條2千幾jar
個人覺得好抵玩
不過用嘅耳機唔同
師兄都係去試下先

聽你講,盲衝都得😀

引用:
原帖由 mimi0838 於 2020-7-2 10:00 PM 發表

聽你講,盲衝都得😀
恭喜師兄
衝呀🐎🐎🐎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-2 09:57 PM 發表

我用Aroma Thunder 試
聲真係好立體
有冇試過Plussound嘅SPC(銅鍍銀)或GPH? 有冇Eletech依條咁立體?

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-2 09:58 PM 發表

呢條2千幾jar
個人覺得好抵玩
不過用嘅耳機唔同
師兄都係去試下先
咁貴. 玩唔起

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-7-2 18:43 發表

圈鐵買線最重要有銀有銅
買了條銅道銀
聲平均有高聲亮麗咗
低音彈性好咗
多謝收睇
今日係D記都見到條缐,sales話可能唔太夾我對rai penta,當時又多人試野,所以冇試到.下次一定要去試吓.

引用:
原帖由 mimi0838 於 2020-7-3 10:11 PM 發表

有冇試過Plussound嘅SPC(銅鍍銀)或GPH? 有冇Eletech依條咁立體?
無用過Plussound
呢個牌子我痳痳地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-7-3 11:51 PM 發表

咁貴. 玩唔起
有錢人講呢D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arthursam 於 2020-7-4 02:16 AM 發表

今日係D記都見到條缐,sales話可能唔太夾我對rai penta,當時又多人試野,所以冇試到.下次一定要去試吓.
試埋銅果條
兩條試晒比較好
呢隻耳機比較難夾線

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]