• 瀏覽: 7,067
  • 回覆: 62
等 TCL 師傅夜啲上黎裝機

附件

IMG_20200630_110252.jpg(979.18 KB)

2020-6-30 03:30 PM

CHING 1萬蚊未到手WO!

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:01 PM 發表

CHING 1萬蚊未到手WO!
我個長青邨綜援表哥借錢俾我買

下,佢有錢咩?

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:20 PM 發表

下,佢有錢咩?
佢大 Q 把錢,老豆開茶記,間 50 年殘屋仲大裝修添

回覆 引用 TOP

師兄掛唔掛牆呀,收幾多錢呀?

我都想換電視,買3千-4千銀GA!
但我屋企老人家唔鍾意,要買8K-1萬銀GA!
佢話3千-4千銀邊睇得嫁
要買就買靚少少,我說服唔到佢換
我同佢講唔會壞?
佢唔聽我講

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:27 PM 發表

我同佢講唔會壞?
佢唔聽我講 ...
老人家都肯畀多啲錢買部靚啲, 一分錢一分貨!

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-6-30 15:30 發表

等 TCL 師傅夜啲上黎裝機
掛牆嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-6-30 04:30 PM 發表

老人家都肯畀多啲錢買部靚啲, 一分錢一分貨!
有D機好化學嫁

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-6-30 04:27 PM 發表

師兄掛唔掛牆呀,收幾多錢呀?
暫時唔諗住掛牆所以冇問幾多錢,如果遲啲想掛我自己識搞,飯廳部 40 吋都係自己裝

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:27 PM 發表

我同佢講唔會壞?
佢唔聽我講 ...
百貨應百客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:30 PM 發表

有D機好化學嫁
機械嘅嘢要壞就壞, 平機唔代表唔襟,幾萬蚊oled咪一樣會壞,不過質數一定係一分錢一分貨!!!

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-6-30 04:39 PM 發表

機械嘅嘢要壞就壞, 平機唔代表唔襟,幾萬蚊oled咪一樣會壞,不過質數一定係一分錢一分貨!!!
呢句啱聽,不過咁講啦,1 線產品質量係較有保證嘅,但我地呢啲窮鬼冇乜能力買貴野,所以平野啱我多 D

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-6-30 04:52 PM 發表

呢句啱聽,不過咁講啦,1 線產品質量係較有保證嘅,但我地呢啲窮鬼冇乜能力買貴野,所以平野啱我多 D
師兄又唔好咁講, 幾萬蚊部電視有嘢做好多人都買得起,睇下捨唔捨得買!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]