• 瀏覽: 11,380
  • 回覆: 69
$5880, 用apple pay趁恆生信用卡優惠做到30號回贈埋$200 cash dollar, 送埋風筒同outdoor食物盒,再係海港城換埋$2800 coupon, 下星期四送貨,期待中

I Believe I can fly~

回覆 引用 TOP

圍返係咪平過pricx.cox 現金價?

引用:
原帖由 8324 於 2020-6-29 12:03 AM 發表

圍返係咪平過pricx.cox 現金價?
係呀,扣扣埋埋平過,本身恆生咭未計獎賞都已經可以儲cash dollar

回覆 引用 TOP

師兄請問你買嗰時仲有冇55吋???

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-6-28 10:55 PM 發表

$5880, 用apple pay趁恆生信用卡優惠做到30號回贈埋$200 cash dollar, 送埋風筒同outdoor食物盒,再係海港城換埋$2800 coupon, 下星期四送貨,期待中

coupon 唔係全部店舖可用, 又有限A B Set,  大減吸引力

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-6-29 03:49 AM 發表

師兄請問你買嗰時仲有冇55吋???
我無問呀,因為我一心係買49吋

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 09:12 AM 發表

coupon 唔係全部店舖可用, 又有限A B Set,  大減吸引力
係有啲限制,但係都啱用,一千coupon 我會用黎配眼鏡

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-6-29 09:40 AM 發表

係有啲限制,但係都啱用,一千coupon 我會用黎配眼鏡
正確。
今日用唔到,
明天也可用。
最緊要p記49GX色彩靚
按紐反應快。
小弟開心便用中已有半年。

引用:
原帖由 YK2014 於 2020-6-29 09:49 AM 發表

正確。
今日用唔到,
明天也可用。
最緊要p記49GX色彩靚
按紐反應快。
小弟開心便用中已有半年。
其實小弟部電視機用咗十年都未壞(東芝40吋),但見好多人都讚P記GX系800h性價比高,又剛裝咗now睇波,所以忍唔住換機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-6-29 09:38 AM 發表

我無問呀,因為我一心係買49吋
Thx

回覆 引用 TOP

近期揀左43吋,價錢半萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 09:12 AM 發表

Coupon 資料係呢度,要同吳生攞優惠,當然唔容易,但白紙黑字...只不過購物而有優惠券送出...有冇so..清清楚楚..

https://www.harbourcity.com.hk/t ... rding-harbour-city/

今日先係海港城用咗$300 coupon食lunch

回覆 引用 TOP

啱啱係海港成中記買左55gz1000h.sales聲稱最後一部

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]