• 瀏覽: 11,447
  • 回覆: 14
$5880, 用apple pay趁恆生信用卡優惠做到30號回贈埋$200 cash dollar, 送埋風筒同outdoor食物盒,再係海港城換埋$2800 coupon, 下星期四送貨,期待中

I Believe I can fly~

熱賣及精選
引用:
原帖由 8324 於 2020-6-29 12:03 AM 發表

圍返係咪平過pricx.cox 現金價?
係呀,扣扣埋埋平過,本身恆生咭未計獎賞都已經可以儲cash dollar

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-6-29 03:49 AM 發表

師兄請問你買嗰時仲有冇55吋???
我無問呀,因為我一心係買49吋

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 09:12 AM 發表

coupon 唔係全部店舖可用, 又有限A B Set,  大減吸引力
係有啲限制,但係都啱用,一千coupon 我會用黎配眼鏡

引用:
原帖由 YK2014 於 2020-6-29 09:49 AM 發表

正確。
今日用唔到,
明天也可用。
最緊要p記49GX色彩靚
按紐反應快。
小弟開心便用中已有半年。
其實小弟部電視機用咗十年都未壞(東芝40吋),但見好多人都讚P記GX系800h性價比高,又剛裝咗now睇波,所以忍唔住換機

回覆 引用 TOP

今日先係海港城用咗$300 coupon食lunch

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 04:12 PM 發表

我就係睇左,對於很少出尖咀嘅我, coupon吸引力有限。
會係 Pricx 到搵間買49GX740H

想問,掛牆係咪要加錢裝?? 掛牆與座枱有什麼好壞處?
我掛牆加$500,係信興師傅安裝,活動架就加$1500, 我選擇掛牆係想憪番啲位等個電視櫃檯面可以擺下野同埋梳化同電視距離可以再遠少少

引用:
原帖由 8324 於 2020-6-29 05:18 PM 發表

thx ching意見。差點買左lg
其實現場睇LG啲色係最靚但我對韓仔無乜信心,驚好快壞,P記有五年panel保養呢個賣點好緊要

引用:
原帖由 8324 於 2020-6-29 06:42 PM 發表

ching.我新居入伙。等唔切新款了
新款永遠都追唔切又貴好多,買部自己覺得滿足到自己需求已足夠

引用:
原帖由 Dancer 於 2020-6-29 06:57 PM 發表

嗰條四眼仔次次都話最後一部,又詐詐啼啼打電話問貨,好在無中計,過咗對面豐澤買
係咪有啲鬥雞眼果個?😂😂

引用:
原帖由 Dancer 於 2020-6-29 07:17 PM 發表

其他sales都讓俾嗰個高高瘦瘦戴眼鏡出手
佢應該專接電視單

引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 08:39 PM 發表

恭喜師兄,可以準備紅綠藍白黑jpg檔入usb手指check新機死點及全白畫面背光是否有嚴重唔平均情況及台灣網友調色及使用建議
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28902697 ...
謝謝師兄你先,等我準備一下

回覆 引用 TOP

今日電視機已送到 等待星期六安裝

引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-4 03:18 PM 發表

師兄,安裝順利嗎?
好順利,信興師傅一個人過黎裝,半小時內搞掂

引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-4 07:55 PM 發表

再次恭喜師兄,可以係youtube 搵D 4k 8k Japan 日本片HDR 睇,Panasonic 個自家apps 食得又快又順超靚
試咗,超靚,買埋 Google Home Mini 玩聲控:lol

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]