• 瀏覽: 11,441
  • 回覆: 69
引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-2 02:51 PM 發表

你可以call Sogo 13樓陳列室內 唔同尺寸掛架價錢
師兄唔係所有專門店都一樣嘅咩價錢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-7-2 02:58 PM 發表

師兄唔係所有專門店都一樣嘅咩價錢?
人氣店/陳列室,Panasonic 直營
Panashop 唔係但好密切
跟住中元...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-7-2 12:33 PM 發表

今日電視機已送到 等待星期六安裝

師兄,安裝順利嗎?

引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-4 03:18 PM 發表

師兄,安裝順利嗎?
好順利,信興師傅一個人過黎裝,半小時內搞掂

I Believe I can fly~

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-7-4 05:43 PM 發表

好順利,信興師傅一個人過黎裝,半小時內搞掂

11335825 11335826
再次恭喜師兄,可以係youtube 搵D 4k 8k Japan 日本片HDR 睇,Panasonic 個自家apps 食得又快又順超靚

引用:
原帖由 v369234 於 2020-7-4 07:55 PM 發表

再次恭喜師兄,可以係youtube 搵D 4k 8k Japan 日本片HDR 睇,Panasonic 個自家apps 食得又快又順超靚
試咗,超靚,買埋 Google Home Mini 玩聲控:lol

I Believe I can fly~

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-7-4 11:39 PM 發表

試咗,超靚,買埋 Google Home Mini 玩聲控1133687711336877

Google Home Mini set up 到嗎和用到嗎?有無有關網址介紹?

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-7-4 11:39 PM 發表

試咗,超靚,買埋 Google Home Mini 玩聲控1133687711336877

Ching
how much ? thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Dancer 於 2020-7-5 11:10 PM 發表

Google Home Mini set up 到嗎和用到嗎?有無有關網址介紹?
幾好用,以下有介紹,不過只可英文,普通話控制…
https://youtu.be/JupbIwcaTu4

原帖由 billgate1973_b 於 2009-8-23 07:21 PM 發表
'low b guy'.
i graud. from hku.
how about y0u?  kowloon u?

回覆 引用 TOP

正,加部home mini 多D野玩又唔貴...
https://carousell.app.link/NLrF9HGkT7

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]