• 瀏覽: 11,446
  • 回覆: 69
引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 03:58 PM 發表

Coupon 資料係呢度,要同吳生攞優惠,當然唔容易,但白紙黑字...只不過購物而有優惠券送出...有冇so..清清楚楚..

https://www.harbourcity.com.hk/t ... arding-harbour-city/ ...
我就係睇左,對於很少出尖咀嘅我, coupon吸引力有限。
會係 Pricx 到搵間買49GX740H

想問,掛牆係咪要加錢裝?? 掛牆與座枱有什麼好壞處?

熱賣及精選
怕唔怕呢啲入門機啲聲紙咁薄

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 04:12 PM 發表

掛牆固定架hkd800, 移動hkd1500 信興師傅裝,上牆多D位,有少朋友好D...

https://universal88.com/product2.php?id=8140

引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 04:33 PM 發表

掛牆固定架hkd800, 移動hkd1500 信興師傅裝,上牆多D位,有少朋友好D...

https://universal88.com/product2.php?id=8140
pricx $44xx , 平千四,好難唔係pricx買

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 04:12 PM 發表

我掛牆加$500,係信興師傅安裝,活動架就加$1500, 我選擇掛牆係想憪番啲位等個電視櫃檯面可以擺下野同埋梳化同電視距離可以再遠少少

I Believe I can fly~

引用:
原帖由 luckluck00 於 2020-6-29 04:15 PM 發表

有老人家茅所謂, 太靚聲太複雜操作, 隨時巧大鑊

引用:
原帖由 雪碧堤子 於 2020-6-29 04:41 PM 發表

我掛牆加$500,係信興師傅安裝,活動架就加$1500, 我選擇掛牆係想憪番啲位等個電視櫃檯面可以擺下野同埋梳化同電視距離可以再遠少少
明白, 謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 luckluck00 於 2020-6-29 04:15 PM 發表

部電視解到Netflix Atoms 聲會聽到有分別,但紙還是什麼紙,好難講..

4仟多,49寸,5年保養,有Dolby Vision, Dolby Atoms, HDR10+, local dimming, 藍牙, oled級影像處理晶片,內置Netflix /YouTube, 睇波唔窒, 電視可錄影, 一般打機ok, Android 可鏡射...

引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 04:48 PM 發表

部電視解到Netflix Atoms 聲會聽到有分別,但紙還是什麼紙,好難講..

4仟多,49寸,5年保養,有Dolby Vision, Dolby Atoms, HDR10+, local dimming, 藍牙, oled級影像處理晶片,內置Netflix /YouTube, 睇波唔窒, 電視可錄影, 一般打機ok, Android 可鏡射... ...
而家啲電視多數啲聲由個底,後面反陣番去前,冇咗個方向性

引用:
原帖由 luckluck00 於 2020-6-29 04:50 PM 發表

而家啲電視多數啲聲由個底,後面反陣番去前,冇咗個方向性
因為客戶要求薄!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 04:41 PM 發表

pricx $44xx , 平千四,好難唔係pricx買
有D師兄話冇貨...好混亂..

引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 05:01 PM 發表

有D師兄話冇貨...好混亂..
希望買時我有貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壽仔 於 2020-6-29 04:42 PM 發表

有老人家茅所謂, 太靚聲太複雜操作, 隨時巧大鑊
係,老人家最緊要遙控揸手,用倒5年,唔好太細部,睇鼎爺清清楚楚,就滿意...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 8324 於 2020-6-29 04:11 PM 發表

啱啱係海港成中記買左55gz1000h.sales聲稱最後一部
恭喜師兄,睇Panasonic OLED..好快有呢個感覺,點解部電視顏色咁真實自然又咁靚...

引用:
原帖由 v369234 於 2020-6-29 05:12 PM 發表

恭喜師兄,睇Panasonic OLED..好快有呢個感覺,點解部電視顏色咁真實自然又咁靚...
thx ching意見。差點買左lg

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]