• 瀏覽: 6,225
  • 回覆: 34
請問各位 $10000 內有邊款 DAP 推薦?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
二手DX220 max

回覆 引用 TOP

剛入左部小墨菊,輕巧細部推力大,ui流暢电力足,吾錯👍

引用:
原帖由 awgm 於 2020-6-27 05:12 PM 發表

剛入左部小墨菊,輕巧細部推力大,ui流暢电力足,吾錯👍
冇android喎

引用:
原帖由 lesteroot_2006 於 2020-6-27 05:27 PM 發表

冇android喎
我吾用android,所以我d機都冇android😅

加多小小揀M15

回覆 引用 TOP

M11 Pro SS

there is nothing either good or bad, but thinking makes it so.
don't argue with idiots. they'll drag you down to their level and beat you with experience.

回覆 引用 TOP

N6ii

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

冇講咩要求   要輕便  串流  聽咩種類歌?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 awgm 於 2020-6-27 05:53 PM 發表

我吾用android,所以我d機都冇android😅
我都覺得dap有android係多餘

引用:
原帖由 月之民 於 2020-6-28 01:35 PM 發表

我都覺得dap有android係多餘
好睇個人需要,我吾玩串流只係買cd轉wav就吾需要😉

回覆 引用 TOP

聽流行曲多,DSD ,FLAC檔多,冇玩串流,想要背景夠黑

想搭單問問,用串留moov因下個月有24bit買邊隻dap連耳機好,預計15k至20k左右聽女聲多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hendry1212 於 2020/6/28 17:23 發表

可考慮COWON的PLENUE

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hendry1212 於 2020-6-28 05:23 PM 發表

唔洗諗,小墨菊,夠黑

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]