• 瀏覽: 4,620
  • 回覆: 10
  • 追帖: 2
好似好神奇:

Equipped with the world's first Multi DAC (1x AK4499EQ + 2x ES9068AS)

https://www.astellnkern.com/eng/content/shop/features.asp?mcg=CG110000&mpos=0&scg=CG231960&spos=1&tcg=&tpos=0&gcode=SC36100

回覆 引用 TOP

這個有趣

回覆 引用 TOP

雙春4499EQ嘅SP2000三萬有找
單春4499EQ嘅SE200就萬4有找, 仲加埋一組2粒ES嘅DAC...
抵唔抵玩就見仁見智~ 
兩組DAC線路我覺得新穎&有性趣

[img][/img]
AK好似DAP界三星, 係咪韓國公司都鍾意用機海戰術?

When a rhino lowers its head, trust me, it is not praying
引用:
原帖由 櫻花幻影 於 2020-6-28 12:37 AM 發表

AK好似DAP界三星, 係咪韓國公司都鍾意用機海戰術?
AK母公司iriver D老細/高層就係三星走出黎囉(南韓人要出人頭地都係入果幾間大企業)...一向都高中低三檔(其實有A&ultima, A&futura, A&norma, KANN四條Lines)齊齊出~
但有D同三星文化唔同,三星打價格戰,樣樣野都平過對手DD,但係AK就貴到HiHi

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2020-6-27 09:19 PM 發表

雙春4499EQ嘅SP2000三萬有找
單春4499EQ嘅SE200就萬4有找, 仲加埋一組2粒ES嘅DAC...
抵唔抵玩就見仁見智~ 
兩組DAC線路我覺得新穎&有性趣
過幾個月出SP2KM係咪又玩2組DAC?

引用:
原帖由 mimi0838 於 2020-6-30 12:00 PM 發表

過幾個月出SP2KM係咪又玩2組DAC?
A&Ultiam系列走正統旗艦路線,應該唔會咁做。
(純粹個人9up)

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2020-6-30 12:07 PM 發表

A&Ultiam系列走正統旗艦路線,應該唔會咁做。
(純粹個人9up)
暫時SPKM用得開心,可能等SP3KM才換機。

回覆 引用 TOP

2組DAC同時運作,唔可以關閉一組(咪好食電攞),可以同一時間各自連接1個耳機,2個人同時分享一首歌,依個玩法有啲新意

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]