• 瀏覽: 1,558
  • 回覆: 10
請問香港有沒有15寸高清電視機賣.因我朋友舊的模擬電視已很舊想換電視.但屋太細不能換太大的電視.各位C hing知道那裡有賣.謝謝

細電腦mon加高清機頂盒啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚河 於 2020-6-9 11:11 PM 發表

請問香港有沒有15寸高清電視機賣.因我朋友舊的模擬電視已很舊想換電視.但屋太細不能換太大的電視.各位C hing知道那裡有賣.謝謝
咪玩啦

回覆 引用 TOP

就算有都唔太建議買,執下位考慮有無掛牆裝到大啲!

原帖由 billgate1973_b 於 2009-8-23 07:21 PM 發表
'low b guy'.
i graud. from hku.
how about y0u?  kowloon u?
政府有摸擬免費換數碼電視計劃,可以問下是否合資格申請

引用:
原帖由 kenny1032 於 2020-6-10 11:56 AM 發表

政府有摸擬免費換數碼電視計劃,可以問下是否合資格申請
申請人可選擇:

在舊電視加裝機頂盒;

或一部24吋或32吋的新電視

不能選擇牌子,由承辦商香港電訊安排。

原帖由 billgate1973_b 於 2009-8-23 07:21 PM 發表
'low b guy'.
i graud. from hku.
how about y0u?  kowloon u?

回覆 引用 TOP

樓主玩大左啦..細極都唔洗用15寸吖?

引用:
原帖由 HAPPYQ88 於 2020-6-10 04:30 PM 發表

樓主玩大左啦..細極都唔洗用15寸吖?
住湯房

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

我部14吋sharp都仲ok,今日開返睇到

回覆 引用 TOP

搵啲窄邊框19,22吋都得啩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 patpat167 於 2020-6-10 10:40 AM 發表

就算有都唔太建議買,執下位考慮有無掛牆裝到大啲!11248850
剛睇到你的介紹.我會去看看,唔該哂!及多謝各位C hing

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]