• 瀏覽: 11,808
  • 回覆: 67
本主題由 lokisilver 於 2020-6-22 12:14 AM 下沉
其實係味試下耳機都咁辛苦店員呢,其實我同朋友都真係好有禮貌,想搵對CM換下,想聽多幾隻牌子先決定,或者真係有隻公模好好聽再考慮,但英京今日要做campfire 耳機event,但一句彈埋黎,其實你想試咩架,不過你一次過啦,我地做緊event好忙架,真係辛苦晒

其實都2-3萬,想買隻最好用幾年姐,唔試又點知呢

利申:我以前係篤手指買mcintosh c2600 and mc275的,連Kondo 純銀線都係打電話就咁話要,試都唔洗試

唓,依家D SALE係咁上下呢,試機就最好非繁忙時間試呢,最近電腦就快打柴,去腦場問下電競NB,問完好似一定要幫襯咁口吻~唔買好似運吉咁...萬幾兩萬蚊唔使諗下先咩...

回覆 引用 TOP

其實好多產品都唔係得一間有賣,同埋做客一定會比較下諗下先架啦,唔講個個都落去即刻比錢走人咩

引用:
原帖由 Ryan0122 於 2020-5-26 10:44 PM 發表

其實好多產品都唔係得一間有賣,同埋做客一定會比較下諗下先架啦,唔講個個都落去即刻比錢走人咩
英記係比較.....下次去D記,右記或者Lsg,呢幾間okay架

引用:
原帖由 mimi0838 於 2020-5-26 10:49 PM 發表

英記係比較.....下次去D記,右記或者Lsg,呢幾間okay架
D記不建議MK店(純個人意見)

回覆 引用 TOP

講真LSG真係好好,其實我地玩音響都係要試左先買,由得我試其實就得,又唔洗你講野,都唔知點解覺得咁麻煩

我覺得有幾間試野都幾好,總統亦記,熊仔,lsg,真係任試又靜,旺角D記就得一個半個sales係正常啲,不過又嘈又多人,試都試唔真。

引用:
原帖由 Cybray 於 2020-5-27 06:15 AM 發表

我覺得有幾間試野都幾好,總統亦記,熊仔,lsg,真係任試又靜,旺角D記就得一個半個sales係正常啲,不過又嘈又多人,試都試唔真。
熊仔店上面地方最静,試野無詐型!

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-27 06:34 AM 發表

熊仔店上面地方最静,試野無詐型!
早晨呀
可惜熊仔啲野唔齊,不過佢有啲出面無得試既fitear,如果VE我就會上代理試,地方細不過又係無人嘈你,任試。

引用:
原帖由 Cybray 於 2020-5-27 06:39 AM 發表

早晨呀
可惜熊仔啲野唔齊,不過佢有啲出面無得試既fitear,如果VE我就會上代理試,地方細不過又係無人嘈你,任試。
早呀~上次老人家隻新靜電旗艦可惜無demo試唔到,天價嘢獨家得熊仔有賣~果隻限量得來個人覺得似造勢多

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-27 06:47 AM 發表

早呀~上次老人家隻新靜電旗艦可惜無demo試唔到,天價嘢獨家得熊仔有賣~果隻限量得來個人覺得似造勢多
Creator嗰個package?我覺得個價錢偏貴左少少,如果平返4/5千就抵,佢啲野都係願者上吊啦。

引用:
原帖由 Cybray 於 2020-5-27 06:51 AM 發表

Creator嗰個package?我覺得個價錢偏貴左少少,如果平返4/5千就抵,佢啲野都係願者上吊啦。
基本無demo俾人試嘅我會認定為造勢產品,有幾多人買咗又係得佢哋先會知!如果我無記錯佢哋果時公佈係用新研發一拖四靜電單元來造呢隻新旗艦!可能仲難推過你果隻VE靜電我估

引用:
原帖由 Ryan0122 於 2020-5-26 09:41 PM 發表

其實係味試下耳機都咁辛苦店員呢,其實我同朋友都真係好有禮貌,想搵對CM換下,想聽多幾隻牌子先決定,或者真係有隻公模好好聽再考慮,但英京今日要做campfire 耳機event,但一句彈埋黎,其實你想試咩架,不過你一次過啦,我地做緊event好忙架,真係辛苦晒

其實都2-3萬,想買隻最好用幾年姐,唔試又點知呢

利申:我以前係篤手指買mcintosh c2600 and mc275的,連K ...
算了吧,既然呢間咁差,咪去幫襯其他店,毋須再受呢啲氣!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-27 07:04 AM 發表

基本無demo俾人試嘅我會認定為造勢產品,有幾多人買咗又係得佢哋先會知!如果我無記錯佢哋果時公佈係用新研發一拖四靜電單元來造呢隻新旗艦!可能仲難推過你果隻VE靜電我估 ...
哦,我都聽過哩隻新野,4靜電唔係講笑,但係標到咁高,低頻無返咁上下,都好難做到個層次。

Elysium比想像中好推,煲好隻圈都應該可以細力返少少,煲左幾十個鐘,低頻都開始穩定少少。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-27 07:04 AM 發表

基本無demo俾人試嘅我會認定為造勢產品,有幾多人買咗又係得佢哋先會知!如果我無記錯佢哋果時公佈係用新研發一拖四靜電單元來造呢隻新旗艦!可能仲難推過你果隻VE靜電我估 ...
是朱鸝,定價$4xxxx. 4靜電加8動鐵.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]