• 瀏覽: 5,614
  • 回覆: 18
六月有現貨,全球限量999部!可惜又大部又重拎出街用比較麻煩,但朋友聽過話好聲過kann cube~

熱賣及精選
引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-24 08:45 PM 發表

六月有現貨,全球限量999部!可惜又大部又重拎出街用比較麻煩,但朋友聽過話好聲過kann cube~ 11183339
無實體按制,充電又要分開analogue & digital充.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2020-5-24 09:11 PM 發表

無實體按制,充電又要分開analogue & digital充.
ip兄聽過?個設計造法都好明顯係抄索六萬,但呢部係純A類咁解!

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-24 09:14 PM 發表

ip兄聽過?個設計造法都好明顯係抄索六萬,但呢部係純A類咁解!
無聽過,從廣告得知,另如Hang機又如何播歌? 所以不會訂了.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2020-5-24 09:28 PM 發表

無聽過,從廣告得知,另如Hang機又如何播歌? 所以不會訂了.
😅咁又係,hang機的話真係無實體鍵按唔知點重啟,不過我見有粒電源制我估可能係用強行斷電做法,但一向呢D造法又係會傷機真唔知佢地點設計!

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-24 09:14 PM 發表

抄得好又唔拒呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-5-24 09:44 PM 發表

😅咁又係,hang機的話真係無實體鍵按唔知點重啟,不過我見有粒電源制我估可能係用強行斷電做法,但一向呢D造法又係會傷機真唔知佢地點設計!11183564 ...
唔好話死機,聽歌冇實體鍵好撚煩。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-6-2 01:38 AM 發表

唔好話死機,聽歌冇實體鍵好撚煩。
我朋友十一月果時在上海展度聽過呢部嘢!好似而家有舖頭已經返咗現貨,有demo不防去一試便知有無吹大!主要聽聲收貨~

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-6-2 03:59 AM 發表

我朋友十一月果時在上海展度聽過呢部嘢!好似而家有舖頭已經返咗現貨,有demo不防去一試便知有無吹大!
我淨係見到佢個推力8.8vrms(no lord)都覺得恐怖😨
但係望落去好似部kann cube咁大😂

引用:
原帖由 Cybray 於 2020-6-2 06:04 AM 發表

我淨係見到佢個推力8.8vrms(no lord)都覺得恐怖😨
但係望落去好似部kann cube咁大😂
香港幾間鋪已經有現貨賣了,我未見過實機,但估佢仲大部過kann cube少少同重身好多,全不銹鋼機身咪講笑

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-6-2 06:08 AM 發表

香港幾間鋪已經有現貨賣了,我未見過實機,但估佢仲大部過kann cube少少同重身好多,全不銹鋼機身咪講笑
褲袋裝唔落,要搵個斜咩袋裝佢出街

引用:
原帖由 Cybray 於 2020-6-2 06:11 AM 發表

褲袋裝唔落,要搵個斜咩袋裝佢出街
尺寸: 144mm*84mm*27mm
重量: 約700g,呢個重量出街用一定要放入背袋,褲袋係無可能

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-6-2 06:29 AM 發表

尺寸: 144mm*84mm*27mm
重量: 約700g,呢個重量出街用一定要放入背袋,褲袋係無可能
重sp2k 2xx g,正宗磚頭

回覆 引用 TOP

今天拿過上手,真的頗重.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2020-6-2 05:45 PM 發表

今天拿過上手,真的頗重.
係重嘅,有無試埋聲?聲收貨?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]