• 瀏覽: 2,134
  • 回覆: 11
熱賣及精選
AKG改中國製造已經差了很多。

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-5-14 05:21 PM 發表

AKG改中國製造已經差了很多。
呢個真,我都無買akg

引用:
原帖由 笑★ 於 2020/5/14 21:54 發表

呢個真,我都無買akg
密封式:
in ear  買JVC,
耳牛選SONY,
喜歡日式調音。

開放式的選Beyerdynamic.

三星type-c耳機有akg同無差一舊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esprithk 於 2020-5-15 09:34 AM 發表

密封式:
in ear  買JVC,
耳牛選SONY,
喜歡日式調音。

開放式的選Beyerdynamic.
請問Beyerdynamic DT 1990 PRO、DT880 PRO 兩者可以嗎?筆值5k🙏🏿🙏🏿

是咁的:因早月前入左部 marantz ND8006, 因覺得用耳機聽音質算過得去,所以身痕想入隻耳牛仔玩下 🙈

或者等埋呢隻Austrian Audio Hi-X55

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ALVAlulu 於 2020-5-17 10:39 AM 發表

請問Beyerdynamic DT 1990 PRO、DT880 PRO 兩者可以嗎?筆值5k🙏🏿🙏🏿

是咁的:因早月前入左部 marantz ND8006, 因覺得用耳機聽音質算過得去,所以身痕想入隻耳牛仔玩下 🙈 ...
Beyerdynamic呢個牌子買得過,我用過DT770pro,好滿意。不過DT770調音有味精,想要referance耳機我提議Sennheiser。
德國耳機係QC到做得好過美國貨同國產。

引用:
原帖由 Colo_Tribe 於 2020-5-20 03:49 AM 發表

Beyerdynamic呢個牌子買得過,我用過DT770pro,好滿意。不過DT770調音有味精,想要referance耳機我提議Sennheiser。
德國耳機係QC到做得好過美國貨同國產。
多謝師兄提議👍🏿
剛剛已入了Sennheiser 八零零🙏🏿🙏🏿😊

引用:
原帖由 ALVAlulu 於 2020-5-20 09:30 AM 發表

多謝師兄提議👍🏿
剛剛已入了Sennheiser 八零零🙏🏿🙏🏿😊
聽講e家買800有野送,送咗D咩?

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2020-5-20 10:37 AM 發表

聽講e家買800有野送,送咗D咩?
Deleted

回覆 引用 TOP

正確~IE400 pro 👍🏿

820 就送500pro🤤

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]