• 瀏覽: 37,153
  • 回覆: 111
  • 追帖: 5
經過 海港城 中原 $8980 有恒生回贈
重有海港城 做緊 商場優惠 又幾抵咁

附件

15883067830906227932883298067758.jpg(296.31 KB)

2020-5-1 12:20 PM

15883068255234621649631236245732.jpg(369.66 KB)

2020-5-1 12:20 PM

抵,我一月買部49吋gx880 都要$8000啦。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-5-1 03:21 PM 發表

抵,我一月買部49吋gx880 都要$8000啦。
諗緊49定55
49 7630$

引用:
原帖由 賣野的人 於 2020-5-1 03:29 PM 發表

諗緊49定55
49 7630$
放得落而且budget 夠, 一定揀55, 唔係你會後悔。

回覆 引用 TOP

AV L*** 一早55吋買埋緊9000

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-5-1 04:09 PM 發表

AV L*** 一早55吋買埋緊9000
攞埋 商場禮券 有 1800$ 正

引用:
原帖由 賣野的人 於 2020-5-1 04:12 PM 發表

攞埋 商場禮券 有 1800$ 正
師兄想知道1800蚊點計, 係咪要有恆生卡?

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-5-1 04:14 PM 發表

師兄想知道1800蚊點計, 係咪要有恆生卡?
海港城 1000$ 有200$ 商場禮券
9000$ 有1800$
恒生有 550$回贈

引用:
原帖由 賣野的人 於 2020-5-1 04:16 PM 發表

海港城 1000$ 有200$ 商場禮券
9000$ 有1800$
恒生有 550$回贈
咁又好似好抵玩喎

請問師兄知唔知優惠做到幾時, 下星期放假至得閒去望下

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-5-1 04:17 PM 發表

咁又好似好抵玩喎
重知 海港城 消費 就有 禮券

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-5-1 04:18 PM 發表

請問師兄知唔知優惠做到幾時, 下星期放假至得閒去望下
海港城 到5月尾
中原恒生 好似 呢兩個月 都有

引用:
原帖由 賣野的人 於 2020-5-1 04:19 PM 發表

重知 海港城 消費 就有 禮券
880.行貨加大鋪買七千到 真心抵玩!

引用:
原帖由 賣野的人 於 2020-5-1 04:23 PM 發表

海港城 到5月尾
中原恒生 好似 呢兩個月 都有
唔該曬師兄, 到時去到真係減千八, 唔使諗入返部, 師兄你有冇買呀?

引用:
原帖由 凡間回收的弟弟 於 2020-5-1 04:23 PM 發表

880.行貨加大鋪買七千到 真心抵玩!
星期日 or 星期二 先有雙倍 禮券 先最多
呢幾日假期 就雙倍了

Ps 好多人。。。。

附件

15883215845615440889326867790372.jpg(209.08 KB)

2020-5-1 04:27 PM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]