• 瀏覽: 2,438
  • 回覆: 15
我在細舖見到Shure 215真無線可換式藍芽耳機賣2120而在豐澤百老匯賣2658到底有何分別呢?而且我在shure的官網見到哪間細舖也是特約經銷商到底差別在哪呢?

引用:
原帖由 chungalex78 於 2020-4-18 12:47 AM 發表

我在細舖見到Shure 215真無線可換式藍芽耳機賣2120而在豐澤百老匯賣2658到底有何分別呢?而且我在shure的官網見到哪間細舖也是特約經銷商到底差別在哪呢? ...
買雪櫃冷氣之類大部份電器都唔係大鋪買因為樓上鋪價錢可以差10-15%道理一樣~豐澤百老匯可用信用咭唔charge又有回贈之類果度都幾%

引用:
原帖由 Juno9 於 2020-4-18 02:59 AM 發表

買雪櫃冷氣之類大部份電器都唔係大鋪買因為樓上鋪價錢可以差10-15%道理一樣~豐澤百老匯可用信用咭唔charge又有回贈之類果度都幾%
謝謝🙏

回覆 引用 TOP

一般係唔傾售賣價錢..

引用:
原帖由 goodguyy3 於 18-4-2020 14:08 發表

一般係唔傾售賣價錢..
巴士司機,唯快不破,慢慢玩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodguyy3 於 2020-4-18 02:08 PM 發表

一般係唔傾售賣價錢..
比你Diy過的器材真係custom made for XX,送比人都無人要
Btw你之前最鍾意講乜乜乜秒大法十萬之類,精神分裂吖,其實你好應該去睇下醫生,真心的

回覆 引用 TOP

拖夠未呀, 1,2,3,4,5,   樓上搵到代表,  點用一次 earrbond 耳膠, 放得落 z1r 未咖..

仲要學 劉青雲套戲 , 絕世好乜 咁上下彈彈下 唔甩入耳先算播..

就快要數 1,2,3,4,5,6 啦.. 俾我去得安心D 好唔好,

成日一開口, 又再提earrbond 呢樣野, 野野都係無下文.

好多小白唔識野, 一睇, 下, 成班人連點舞粒 兩粒耳膠 都舞唔掂,   其他野, 仲駛旨意你地開聲教人...

回覆 引用 TOP

以前有人話換耳膠D聲會升級你又話人吹水教壞人
依家又對耳膠咁著重嘅?
又打自己咀?

回覆 引用 TOP

巴士佬直頭係阿叻加丁蟹混合類,活係自我中心,錯左又唔認...
話唔講價錢,自己又鍾意講錢,係HKEPC度講炒價Aiwa V99(佢一代鹹水草經典),KO左佢又笠水,笑料內容大家可以去HKEPC度睇返
https://www.****/forum/viewthread.php?fid=124&tid=2557512&extra=page=1&page=2
****打返HKEPC即可...

回覆 引用 TOP

分析題

價錢野, 有腦既人細分地區, 旺角, 定美國
有分 時間, 一百年前。定尋日
有分 有貨 無貨

你分析下 #1 係邊類

你分析 下 果邊又邊類

自己做個表, 自然答到自己。

懶人唔用腦,講埋答案佢知都係多餘

引用:
原帖由 yasilali 於 21-4-2020 08:24 發表

分析題

價錢野, 有腦既人細分地區, 旺角, 定美國
有分 時間, 一百年前。定尋日
有分 有貨 無貨

你分析下 #1 係邊類

你分析 下 果邊又邊類

自己做個表, 自然答到自己。

懶人唔用腦,講埋答案佢知都係多餘 ...
你真係勁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chungalex78 於 2020-4-18 12:47 AM 發表

我在細舖見到Shure 215真無線可換式藍芽耳機賣2120而在豐澤百老匯賣2658到底有何分別呢?而且我在shure的官網見到哪間細舖也是特約經銷商到底差別在哪呢? ...
正經回返樓主先,隻耳機完全唔值呢個價,你去DMA Facebook度睇下留言先,淨買個BT接收都近二千(重要似助聽器),隻耳機只係五百蚊貨色,215同廿年前隻e2c無大分別,shure係消費級耳機度真係不思進取!

有D 野, 係得個講字,你想要, 人地都唔俾你..  真係恨都恨唔到..  同市價同D 有貨既, 梗係天同地比..

引用:
原帖由 yasilali 於 24-4-2020 00:59 發表

有D 野, 係得個講字,你想要, 人地都唔俾你..  真係恨都恨唔到..  同市價同D 有貨既, 梗係天同地比..
食嘢啦你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Juno9 於 2020-4-22 09:27 AM 發表

正經回返樓主先,隻耳機完全唔值呢個價,你去DMA Facebook度睇下留言先,淨買個BT接收都近二千(重要似助聽器),隻耳機只係五百蚊貨色,215同廿年前隻e2c無大分別,shure係消費級耳機度真係不思進取! ...
但係以前E2C/G幾舊水有交易,215呃吓新手可以,但係今時今日佢賣個價真係搵水魚買。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]