• 瀏覽: 2,436
  • 回覆: 3
引用:
原帖由 chungalex78 於 2020-4-18 12:47 AM 發表

我在細舖見到Shure 215真無線可換式藍芽耳機賣2120而在豐澤百老匯賣2658到底有何分別呢?而且我在shure的官網見到哪間細舖也是特約經銷商到底差別在哪呢? ...
買雪櫃冷氣之類大部份電器都唔係大鋪買因為樓上鋪價錢可以差10-15%道理一樣~豐澤百老匯可用信用咭唔charge又有回贈之類果度都幾%

引用:
原帖由 goodguyy3 於 2020-4-18 02:08 PM 發表

一般係唔傾售賣價錢..
比你Diy過的器材真係custom made for XX,送比人都無人要
Btw你之前最鍾意講乜乜乜秒大法十萬之類,精神分裂吖,其實你好應該去睇下醫生,真心的

回覆 引用 TOP

巴士佬直頭係阿叻加丁蟹混合類,活係自我中心,錯左又唔認...
話唔講價錢,自己又鍾意講錢,係HKEPC度講炒價Aiwa V99(佢一代鹹水草經典),KO左佢又笠水,笑料內容大家可以去HKEPC度睇返
https://www.****/forum/viewthread.php?fid=124&tid=2557512&extra=page=1&page=2
****打返HKEPC即可...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chungalex78 於 2020-4-18 12:47 AM 發表

我在細舖見到Shure 215真無線可換式藍芽耳機賣2120而在豐澤百老匯賣2658到底有何分別呢?而且我在shure的官網見到哪間細舖也是特約經銷商到底差別在哪呢? ...
正經回返樓主先,隻耳機完全唔值呢個價,你去DMA Facebook度睇下留言先,淨買個BT接收都近二千(重要似助聽器),隻耳機只係五百蚊貨色,215同廿年前隻e2c無大分別,shure係消費級耳機度真係不思進取!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]