• 瀏覽: 1,754
  • 回覆: 11
想問大家會唔會張原廠3.5mm線轉4.4或2.5?
想問灣仔癰」有無地方換?

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-4-17 02:19 PM 發表

有 我係其中一個😂

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-4-17 02:19 PM 發表

我之前都試過,不過條線要改到平衡先得,正路大部分都可以,我之前64原廠嗰條都可以。

回覆 引用 TOP

想問改4.4 要幾錢度?

我用camfire solaris 想轉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-4-17 07:58 PM 發表

大約2xx-9xx左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andychoiha 於 2020-4-17 07:58 PM 發表

一般改頭人工約一舊水 頭另計

回覆 引用 TOP

引用:

自己黎.. 斬斷線,  有4芯, 就咁用螺絲批夾去 免焊頭2.5 , X蚊..

2.5母轉去4.4公插, 5X蚊...

聽完係得, 先買個 2X 蚊既 4.4頭自己焊..

不過. 我隻 ier z1r 條升級線, 係焊去 5pin mini xlr female,  可以直接插去 kann cube xlr out 有 128dB SNR...

4.4, 2.5 頭, 係我眼中, 唔夠 xlr 頭 pro..

同埋, xlr 頭係鎖扣, 唔會似4.4 , 2.5 會扯得甩.. 呢個就係 pro 既原因其中之一

係2020年起轉去到 5pin mini xlr 頭既,

全港係forum 吹水既, 只得我一個..  

真係孤芳自賞

引用:
原帖由 goodguyy3 於 18-4-2020 14:19 發表

........真係孤芳自賞
你都知呀真係好可憐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goodguyy3 於 2020-4-18 02:19 PM 發表

自己黎.. 斬斷線,  有4芯, 就咁用螺絲批夾去 免焊頭2.5 , X蚊..

2.5母轉去4.4公插, 5X蚊...

聽完係得, 先買個 2X 蚊既 4.4頭自己焊..

不過. 我隻 ier z1r 條升級線, 係焊去 5pin mini xlr female,  可以直接插去 kann cube xlr out 有 128dB SNR...

4.4, 2.5 頭,  ...
你講左咁耐都無post過隻Z1R,講條毛咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2020-4-17 07:05 PM 發表

有 我係其中一個😂11046782
Good,   但呢期好興 既 earrbond 耳膠呢?

另外 對d 唔鍾意既人, 做乜咁鍾意問佢 囉野呢。

引用:
原帖由 yasilali 於 21-4-2020 12:21 發表

Good,   但呢期好興 既 earrbond 耳膠呢?

另外 對d 唔鍾意既人, 做乜咁鍾意問佢 囉野呢。
我想講既剩係=同你個名一樣

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]