• 瀏覽: 1,534
  • 回覆: 10
請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘

熱賣及精選
TXL包後悔

回覆 引用 TOP

?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2020-2-25 03:52 PM 發表

請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘 ...
一模一樣,是同一人分身嗎?低級錯誤,太不小心了!罰俸祿一元!
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28881920&extra=page%3D1

引用:
原帖由 starwise 於 2020-2-26 08:19 AM 發表

一模一樣,是同一人分身嗎?低級錯誤,太不小心了!罰俸祿一元!
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28881920&extra=page%3D1
因為果隻kai樓主唔認自己戇鳩仲限制很多人回覆主題

ryan1111樓主開個post串鳩佢啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ryan111111 於 2020-2-25 03:52 PM 發表

請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘 ...
kaikaikaikai33   
呢啲人搬個老人家出嚟就好似大撚曬咁, 呢啲人買唔到嘢㗎

回覆 引用 TOP

無問題
早兩早在旺角楼上舖買了
TH-49GX80..
昨日收貨明天師父上門調教

回覆 引用 TOP

利申
自家用
不是鎗手

回覆 引用 TOP

thx u大家意見

引用:
原帖由 ryan111111 於 2020-2-28 09:27 AM 發表

thx u大家意見
C Fu 上門裝機快靚正
態度良好。
開心便用中 !

回覆 引用 TOP

吓,咁快又買電視

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]