• 瀏覽: 1,864
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
主要睇千尋追劇,Netflix , 同要有鏡射功能,睇中3部55“電視TCL P8M 有Google 認證,海信a55有ULED,同小米E55X最平,請問各位前輩會推薦那一部呢?謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 完全唔識 於 2020-2-20 10:27 PM 發表

主要睇千尋追劇,Netflix , 同要有鏡射功能,睇中3部55“電視TCL P8M 有Google 認證,海信a55有ULED,同小米E55X最平,請問各位前輩會推薦那一部呢?謝謝
tcl la,裝apps 好易,畫面ok,不過有時hang 字幕,內置有Google cast可鏡射,不過p8s好似好D!
我用緊43寸p65

引用:
原帖由 Longyip927 於 2020-2-21 07:36 PM 發表

tcl la,裝apps 好易,畫面ok,不過有時hang 字幕,內置有Google cast可鏡射,不過p8s好似好D!
我用緊43寸p65
師兄,請問p8s/p8m可否裝到千尋apk

引用:
原帖由 完全唔識 於 2020-2-20 10:27 PM 發表

小米在香港冇行貨,電視更加冇認証NETFLIX, 可以不考慮

但我情願買小米盒子"行貨",幾佰蚊有認証

升市莫估頂,跌市咪鬥氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 完全唔識 於 2020-3-2 03:40 PM 發表

師兄,請問p8s/p8m可否裝到千尋apk
應該得卦,冇裝千尋

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]