• 瀏覽: 4,495
  • 回覆: 33
請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘

熱賣及精選
可以揾信譽商户,問邊個送貨,最好總代理信興直接送,機到唔好拆開,等裝機師傅到先由師父拆開,要問邊個約裝機師傅,如掛牆最好叫信興安裝返會貴D..信興好似話5 死點內唔會换機...有冇7天內换機自己溝通唔清楚

引用:
原帖由 v369234 於 2020-2-20 10:53 發表

可以揾信譽商户,問邊個送貨,最好總代理信興直接送,機到唔好拆開,等裝機師傅到先由師父拆開,要問邊個約裝機師傅,如掛牆最好叫信興安裝返會貴D..信興好似話5 死點內唔會换機...有冇7天內换機自己溝通唔清楚 ...
多謝師兄指點👍網上邊我見間間都話自己好,唔知邊間有信譽,可唔可以賜教。

>有壞包換!唔會有死點!
其實唔關你喺邊間舖頭買事
大細鋪都係,總之係買行貨
如果開箱有問題,自行叫保養師傅上嚟睇
師父確認有問題,佢哋就會換

死點換都係要5點以上,無鋪包0死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaikaikaikai33 於 2020-2-20 11:57 AM 發表

多謝師兄指點👍網上邊我見間間都話自己好,唔知邊間有信譽,可唔可以賜教。
Price.com 有信譽店,唔係每家有..

引用:
原帖由 v369234 於 2020-2-20 12:08 發表

Price.com 有信譽店,唔係每家有..
師兄我就係擔心呢樣嘢。有冇邊位師兄幫襯過又穩陣又有信譽🙏

引用:
原帖由 kaikaikaikai33 於 2020-2-20 10:30 AM 發表

請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘 ...
我未試過price com買電視,不過買過其他電器,次次都係貨到收錢未試過瀬野。如果話要入錢先果啲鋪頭我都唔會幫襯。

回覆 引用 TOP

我買過2,3家都ok..

回覆 引用 TOP

師兄你唔想煩, 又唔爭嗰一千幾百, 直接去專門店買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaikaikaikai33 於 2020-2-20 10:30 AM 發表

請問網上購買price.com或其他?各位師兄有乜公司好介紹穩陣。有信譽唔會搵笨同埋最緊要態度誠懇!有壞包換!唔會有死點!要求雖然多!但係買俾家中老人家睇!唔希望佢哋受氣!唔該曬各位多多指教😘 ...
偉明,有實體店,可電話報價。

引用:
原帖由 singkee1 於 2020-2-20 16:58 發表

偉明,有實體店,可電話報價。
師兄請明言,偉明系乜店?🙏

引用:
原帖由 kaikaikaikai33 於 2020-2-20 08:40 PM 發表

師兄請明言,偉明系乜店?🙏
偉明電業
我幫襯九龍城獅子石道果間。

回覆 引用 TOP

前幾日格價 GX800
有大鋪做埋信用卡折扣同細鋪價差唔多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaikaikaikai33 於 2020-2-20 01:01 PM 發表

師兄我就係擔心呢樣嘢。有冇邊位師兄幫襯過又穩陣又有信譽🙏
我部p記fx800都係而到買沒問題

回覆 引用 TOP

安心咪去大舖買囉 兇宅百記細舖 價錢差個三四百 現在電視又5係貴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]