• 瀏覽: 4,376
  • 回覆: 17
由於家人會買部小米電視,想用電視的影片功能,所以要返牆返大陸,見台灣有專用VPN router返大陸,我又見自已部小米Pro 有vpn setting,我見有PureVPN 有提供vpn 返大陸,但要收費,不過唔知係咪我想要的野,我想係部router set 野,然後接電視,跟住就可以返大陸睇片。我知道有師兄係大陸有set server,不過我應該唔得,請問要給錢有乜方法可以翻牆返大陸睇到片?,當然給少 d錢就最好。謝謝!

附件

PhotoGrid_1581861272821.jpg(33.36 KB)

2020-2-16 10:04 PM

熱賣及精選
做乜要翻牆咁嘛煩,直接裝app落電視就得啦

有啲APPS會限咗IP嘛

引用:
原帖由 hong1611 於 2020-2-17 12:31 PM 發表

係,只限地區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-16 10:04 PM 發表

由於家人會買部小米電視,想用電視的影片功能,所以要返牆返大陸,見台灣有專用VPN router返大陸,我又見自已部小米Pro 有vpn setting,我見有PureVPN 有提供vpn 返大陸,但要收費,不過唔知係咪我想要的野,我想係部router set 野,然後接電視,跟住就可以返大陸睇片。我知道有師兄係大陸有set server,不過我應該唔得,請問要給錢有乜方法可以翻牆返大陸睇到片?,當 ...
要睇垃圾及洗腦節目……?……

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2020-2-18 01:30 PM 發表

睇下電影,唔需要這樣,各人喜好

回覆 引用 TOP

要睇垃圾及洗腦節目....因為你仍停留係䏲90年代睇電視方式!

綱絡電視巳經行到好遠了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2020-2-18 01:30 PM 發表

同意,世界盃真係垃圾+洗腦的節目

升市莫估頂,跌市咪鬥氣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hong1611 於 2020-2-17 12:31 PM 發表

買個現在市面說永久免年費盒子就可以啦(但不要買boss,說就永久,但2,3年就block ip看不到)

盛衰交替,物極必反,歷史沒有不倒臺之政權
引用:
原帖由 joelcs 於 2020-2-16 10:21 PM 發表

做乜要翻牆咁嘛煩,直接裝app落電視就得啦
係囉!為要睇大陸電視買大陸機,
無啦啦整墶疤!
咁買三叔電視機係咪想睇KBS?

回覆 引用 TOP

想睇大陸視頻?很難,而且很慢。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-16 10:04 PM 發表

由於家人會買部小米電視,想用電視的影片功能,所以要返牆返大陸,見台灣有專用VPN router返大陸,我又見自已部小米Pro 有vpn setting,我見有PureVPN 有提供vpn 返大陸,但要收費,不過唔知係咪我想要的野,我想係部router set 野,然後接電視,跟住就可以返大陸睇片。我知道有師兄係大陸有set server,不過我應該唔得,請問要給錢有乜方法可以翻牆返大陸睇到片?,當 ...
怎麼翻牆去內地?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blackkh 於 2020-2-18 05:04 PM 發表

買個現在市面說永久免年費盒子就可以啦(但不要買boss,說就永久,但2,3年就block ip看不到)
c兄 我最近都係到睇緊盒子
evpad好唔好
有冇介紹?

引用:
原帖由 pkdarren 於 2020-2-22 12:16 AM 發表

c兄 我最近都係到睇緊盒子
evpad好唔好
有冇介紹?
ok啦,直播台就比bxxs多,你自己上去新高登1樓x智看一看

盛衰交替,物極必反,歷史沒有不倒臺之政權
引用:
原帖由 blackkh 於 2020-2-22 10:10 AM 發表

ok啦,直播台就比bxxs多,你自己上去新高登1樓x智看一看
收到
我費時去到先問
俾佢地hardsell

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]