• 瀏覽: 3,490
  • 回覆: 12
求推介55吋4K電視,唔要大陸牌子。
價錢20K左右,謝謝。

我自己心水部Sony 55A9F, 請問呢部ok嗎?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
仲F現在G刀出左好耐了

55A8G,HKD18980,free HKD1000, supermarket coupon

or LG 55C9PCA,  HKD19980, free Apple AirPods Pro

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WitGame 於 2020-2-17 11:03 AM 發表

55A8G,HKD18980,free HKD1000, supermarket coupon
想問A8G係咪好過A9F?

G比F新,當然功能較好

引用:
原帖由 WitGame 於 2020-2-17 02:53 PM 發表

G比F新,當然功能較好
但A8G個價錢好似重平過A9F。

回覆 引用 TOP

你可選A9G,G比F新。但是以你預算20K,只可選A8G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍慧星 於 2020-2-17 12:40 PM 發表

想問A8G係咪好過A9F?
唔係,雖然2018 model,但A9F係勁過A8G

引用:
原帖由 超神人 於 2020-2-16 08:39 PM 發表

仲F現在G刀出左好耐了
H都就出仲G

回覆 引用 TOP

G cup 當然好過 F cup

3叔可以買Q8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 victor.leung 於 2020-2-18 06:47 PM 發表

唔係,雖然2018 model,但A9F係勁過A8G
係,以我既價位,都應該係A9F或者A8G, 所以我想A9F, 但呢幾日都搵左好多間鋪,但都無A9F既貨了。

引用:
原帖由 藍慧星 於 2020-2-19 10:09 AM 發表

係,以我既價位,都應該係A9F或者A8G, 所以我想A9F, 但呢幾日都搵左好多間鋪,但都無A9F既貨了。
A9F真係比較難搵到現貨, 一係買LG B9/C9

我自己就用緊A8G, A8G係個反應我自己覺得有D慢, 用起黎唔夠爽, 例如撳完remote個volume加減, 會隔0.8-1秒先有反應, 仲有A8F/G冇airplay, android pie, eARC
Performance (from rtings.com):
E9=C9 > A9F > A9G > B9 ~ A8G=A8F

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]