• 瀏覽: 6,138
  • 回覆: 30
本主題由 peterchan 於 2020-2-16 05:06 PM 合併
有冇人試過淘寶蘇寧買電視,佢地寄唔寄去集運點?另外有冇加木袈包裝,我見蘇寧賣電視都算平。

有冇人試過淘寶蘇寧買電視,佢地寄唔寄去集運點?另外有冇加木袈包裝,我見蘇寧賣電視都算平。

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-13 06:33 PM 發表

上年年尾買咗部小米50寸,蘇寧送咗去集運倉,係冇木袈嘅

有冇望過天貓全球,連埋哂運費,都ok

當然無木架,大鋪賣唔會幫你搞呢d

回覆 引用 TOP

上個月淘的55寸,冇打木架,好好彩完正冇缺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-13 06:13 PM 發表

有冇$?

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪王8 於 2020-2-14 11:00 AM 發表

有冇望過天貓全球,連埋哂運費,都ok
有,我想買小米5 pro 65 寸,貴$1000人仔,包運費。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyyam 於 2020-2-14 10:54 AM 發表

冇木架是否易爆屏

引用:
原帖由 billyyam 於 2020-2-14 10:54 AM 發表

邊間集運運電視好?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 akh2907 於 2020-2-14 04:51 PM 發表

上個月淘的55寸,冇打木架,好好彩完正冇缺
如果爆屏點算?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-15 09:52 發表

如果爆屏點算?
硬食,因為你經集運,多數店家是不保的
佢哋只會負責直接送到,然後你當場驗貨發現有問題,拒簽

而家是集運倉簽咗,再經一重運輸,佢的確無法負責

呢個就係平咁多嘅風險,自己衡量

回覆 引用 TOP

有冇邊間淘寶店直送香港?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-15 10:29 AM 發表

有冇邊間淘寶店直送香港?
电视一定京東直送,爆屏可以佢收,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amdwii 於 2020-2-15 09:51 AM 發表

冇木架是否易爆屏
集運倉幫我加木架,80蚊人仔,另外160人仔運費。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]