• 瀏覽: 10,298
  • 回覆: 80
  • 追帖: 2
各位用家,1080 上呢部4k電視,有冇殘影,頭暈?

謝謝

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
唔好䏲個D世外高人咁多非常人高見呀!
䏲香港電視節目,FHD和4K分別不大的

要求唔太高, 夠做!

回覆 引用 TOP

p8m都夠

回覆 引用 TOP

雖然你話只睇電視 而家智能電視 都好多嘢睇 可以投影電視睇youtube或用手機熱點分享多好多嘢睇 🖥

thanks 

老人家睇,怕佢頭暈啊

網上蘇X做緊特價,$4180, 我都諗緊

回覆 引用 TOP

55吋仲平

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michael2345 於 2020-1-19 04:27 PM 發表

thanks 

老人家睇,怕佢頭暈啊
怕頭暈唔好揀咁大尺寸,大畫面加快速動作係會睇到眼花

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joelcs 於 2020-1-19 12:31 AM 發表

唔好䏲個D世外高人咁多非常人高見呀!
䏲香港電視節目,FHD和4K分別不大的
正解,香港電視都未有4K廣播,IPTV果類好多SD或720解像有1080已經偷笑,4K電視係用嚟睇4k串流(netflix,youtube等),4K電影(4KUHD藍光碟),4K游戲(Xbox,PS4 pro)

回覆 引用 TOP

tcl得60hz,如果睇快鏡會有殘影拖慢

回覆 引用 TOP

VA 比 IPS 殘影更勁 , 電視多 IPS panel 佳 , 電影多睇黑位就 VA

回覆 引用 TOP

謝謝各位,今日送貨

昨日見過p8m, 遠睇可以,近睇有d散

仲有,網上訂,格價正常事,遇到間性格店,唔做我生意, 得閑貼出來,開心下

回覆 引用 TOP

睇下

附件

20200119_161704.jpg(47.22 KB)

2020-1-21 07:51 AM

20200119_161803.jpg(45.03 KB)

20200119_161822.jpg(44.02 KB)

20200119_162038.jpg(41.75 KB)

提示:支持鍵盤翻頁左 右