• 瀏覽: 3,281
  • 回覆: 40
請問各位師兄, 如果綠仙女過咗保養知唔知要換單元要幾多錢?謝謝!

熱賣及精選
跌爛左就買過另一款啦.. 綠仙人聲好薄, 基本就唔應該買..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2020-1-12 02:28 AM 發表

跌爛左就買過另一款啦.. 綠仙人聲好薄, 基本就唔應該買..
師兄我對耳機冇跌爛,只是單元有問題的,聲音方面薄唔薄人人聽唔同,最緊要自己啱聽的。

錯!del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iampadi 於 12-1-2020 10:19 發表

師兄我對耳機冇跌爛,只是單元有問題的,聲音方面薄唔薄人人聽唔同,最緊要自己啱聽的。
你唔了解呢位車長
總之你用緊既野唔同佢一樣或唔啱佢心水,必定踩到你體無完膚

引用:
原帖由 iampadi 於 2020-1-11 11:54 PM 發表

請問各位師兄, 如果綠仙女過咗保養知唔知要換單元要幾多錢?謝謝!
直接打去問代理啦

過保齋check可能仲要俾檢查費

引用:
原帖由 危險英俊 於 2020-1-12 11:22 AM 發表

你唔了解呢位車長
咩人都有!

引用:
原帖由 fish3ballball 於 2020-1-12 11:31 AM 發表

直接打去問代理啦

過保齋check可能仲要俾檢查費
收到師兄,謝謝!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iampadi 於 2020-1-12 12:47 PM 發表

咩人都有!
條友臭名遠播你咁都唔識,香港各大論壇(尤其在音響版)都會見到佢嘅分身(例如76嘅eph200),話說某日我路過某論壇得知條友着住巴士公司車長制服露了龜頭..唔係...係露了真身俾人影咗大頭連全身加埋佢揪金寶線嘅沙龍,俾人起咗底話佢兼職揸巴士,正職就網上買賣淘寶貨!所以條友長期作風要不斷入人哋post回廢文sale 佢D貨,我呢...就一向唔會阻人穩食嘅,前題係如果條友唔係介紹D垃圾去老點人(尤其佢最愛老點D初燒玩家),條友話人哋職業歧視佢,但佢實在又太想出名,我唯有免為其難幫下佢!

引用:
原帖由 iampadi 於 2020-1-12 10:19 AM 發表

我聽說之前有人用原價的一半價錢換個全新一邊單元

引用:
原帖由 危險英俊 於 2020-1-12 11:22 AM 發表

你唔了解呢位車長
其實個款頭就算唔着巴士公司制服除埋個奶罩...唔係,係除埋個口罩就咁睇背面都認到!走唔甩呀今次!

引用:
原帖由 Mannerdm 於 2020-1-12 02:04 PM 發表

我聽說之前有人用原價的一半價錢換個全新一邊單元
一邊單元,一隻?如果佢一對俩隻都冇聲咁點計?全價?

換 Atlas 好過啦.. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2020-1-12 02:21 PM 發表

一邊單元,一隻?如果佢一對俩隻都冇聲咁點計?全價?
都過左保養,當然要買個全新

引用:
原帖由 kaleong1981 於 12-1-2020 13:54 發表

條友臭名遠播你咁都唔識,香港各大論壇(尤其在音響版)都會見到佢嘅分身(例如76嘅eph200),話說某日我路過某論壇得知條友着住巴士公司車長制服露了龜頭..唔係...係露了真身俾人影咗大頭連全身加埋佢揪金寶線嘅沙龍,俾人起咗底話佢兼職揸巴士,正職就網上買賣淘寶貨!所以條友長期作風要不斷入人哋post回廢文sale 佢D貨,我呢...就一向唔會阻人穩食嘅,前題係如果條友唔係介紹D垃圾去老點人( ...
好詳細下

提示:支持鍵盤翻頁左 右