• 瀏覽: 2,039
  • 回覆: 14
  • 追帖: 2
我唔知按左部相機乜野 每次按快門制 都会連拍多相 而顯示是連拍制著了 翻查手册找不到取消方法 請教大家解决方法

熱賣及精選
引用:
原帖由 universe1002002 於 2020-1-10 08:36 PM 發表

我唔知按左部相機乜野 每次按快門制 都会連拍多相 而顯示是連拍制著了 翻查手册找不到取消方法 請教大家解决方法
開機掣潑去S單次,C連拍

回覆 引用 TOP

多謝回覆 這點我知 但S 及C都是連拍 會否其他原因

回覆 引用 TOP

Sorry幫唔到你,部Q用咗1個月就換左機了

回覆 引用 TOP

會唔會開左自動包圍曝光D野.都會連拍3張

引用:
原帖由 一筆糊塗帳 於 2020-1-11 03:20 PM 發表

會唔會開左自動包圍曝光D野.都會連拍3張
多謝回覆先 但昨晚上攪到部相机錯制 一按快門就顕示正在除去雜點 無法除消 有何解決 謝謝

回覆 引用 TOP

E個我就唔知了.你睇睇說明書.我冇機的.只係朋友有.幫你唔到.

回覆 引用 TOP

謝謝

回覆 引用 TOP

從新將設定re set一次,  回復原厂設定就解決晒喇!

回覆 引用 TOP

謝謝

回覆 引用 TOP

前 Q 用家, 我都試過, 有可能係誤觸十字掣中間粒圓掣, 改咗個 mode, 說明書已  delete, 儘管一試, 唔知幫唔幫到你, sorry

回覆 引用 TOP

謝謝 已经reset左回復原廠設定 再次謝謝

回覆 引用 TOP

之前用過Q未試過呢個情況,建議去check下。

My Watches Miles: IW370628(s)>16570(s)>SNZF17K1(s)>16610> 116710LN(s)>PAM005(s)>SBDC003(s)>SRP775(s)> 3570.50(s)>IW325504(s)>IW377704(s)>79250BM>116613LB(s)>14270(s)>SBDX017(s)>214270MK2>L3.674.4.50.0(s)>116710BLNR>SBDX011(s)

回覆 引用 TOP

唔明白部機既操作,就唔好瀨部機有問題出现,祇要细心閱讀完說明書後,就會了解,要留意menu按鈕

附件

IMG_20200125_020346.jpg(209.03 KB)

2020-1-26 02:29 AM

引用:
原帖由 老不解 於 2020-1-25 02:16 AM 發表

唔明白部機既操作,就唔好瀨部機有問題出现,祇要细心閱讀完說明書後,就會了解,要留意menu按鈕
唔多唔少受社會風氣影響,一定係對方錯先。

kwailo

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]