• 瀏覽: 15,900
  • 回覆: 58
  • 追帖: 2
夠錢
Sony Wf100m3
Anker air 2
Jabra 75t

有dd overbudget
sennheiser momentum true wireless
mw 07 plus

主力聽歌多, 其次打機同講電話都差唔多。
請問點選好? 當然各有各特/弱點
洗唔洗選aptx?

謝謝

旅行
---------------------------------------------------------
2011      ---台北高雄4日, 迷路之旅
May 2010---台北4天
Dec 2009---台北4天 & 入廠
熱賣及精選
引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-14 07:49 PM 發表

夠錢
Anker air 2
Jabra 75t

sennheiser momentum true wireless
mw 07 plus

洗唔洗選aptx?

謝謝 ...
用咩機? 多唔多聽無損?

引用:
原帖由 andy14011982 於 2019-12-15 11:06 AM 發表

用咩機? 多唔多聽無損?
小米手機,
多數mp3 . 好少flac

旅行
---------------------------------------------------------
我都想知呀 ! 我用緊 Samsung  機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-15 01:46 PM 發表

小米手機,
如聽無損就要有aptx, 否則aac就夠用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-15 01:46 PM 發表

小米手機,
Sony xm3啦

回覆 引用 TOP

試埋Aviot TE-BD21F,日系調音,一圈兩鐵規格。

引用:
原帖由 rockerlam 於 2019-12-16 06:40 AM 發表

試埋Aviot TE-BD21F,日系調音,一圈兩鐵規格。
小弟用緊

回覆 引用 TOP

Aviot TE-BD21F 行油尖旺地區, 斷線情況高嗎?

回覆 引用 TOP

見到YouTube 有講隻1more anc 成千幾蚊 , 但要今個星期尾先出, 唔知好唔好

旅行
引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-16 04:08 PM 發表

見到YouTube 有講隻1more anc 成千幾蚊 , 但要今個星期尾先出, 唔知好唔好
noble audio falcon 千3蚊,諗諗~
星際3樓有舖有得試~

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-14 07:49 PM 發表

夠錢
Anker air 2
Jabra 75t

mw 07 plus

洗唔洗選aptx?

謝謝 ...
sennheiser行街斷個不停

引用:
原帖由 tggyef 於 2019-12-19 04:32 PM 發表

sennheiser行街斷個不停
我見坐bus 有人帶+ 見佢出耳機所以問下

旅行
引用:
原帖由 dickxabre 於 2019-12-19 07:25 PM 發表

我見坐bus 有人帶+ 見佢出耳機所以問下
我有momentum, sabbat e12 ultra, x12 pro, 隻momentum除了音質好, 其他野都不太好, 容易受干擾斷線, 如行街, 行商場, 總會行到某個位一定有干擾, 通話質素也不好, 對方成日聽唔清楚你講咩, 電池續航亦不佳, 輕觸式操控也不好,易按錯, 反而平野e12 ultra樣樣好過佢, 除了音質一般外, 通話質素不錯, 電量好, 不易受干擾

回覆 引用 TOP

引用:

夠錢
Anker air 2
Jabra 75t

mw 07 plus

洗唔洗選aptx?

謝謝 ...
今朝訂左Jabra 75t,不過要24號或之後先有得取貨,呢隻耳機講到咁好,又唔貴,總要試一試。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]