• 瀏覽: 4,026
  • 回覆: 19
雙 12 特價 999 人仔,12號12 點半零晨比錢,12 號下午收到。由於唔係好重,我自提去皇崗坐大巴回香港,轉小巴返屋企。上小巴時有點異相…

返到去即裝即試,上好腳架馬上開機追台,反應都算快,5 分鐘內搞好!有聲有畫!

但花了 15 分鐘教老媽子點用…

呢個價錢,真係無野講… 當然畫質一定無日本品牌的好,老人家睇多,他們真的懂我們要求的畫質嗎?

附件

22CD2679-D18F-45F5-ACA5-2350CA0FAC0A.jpeg(947.01 KB)

2019-12-13 12:44 PM

熱賣及精選
我也在双十二买了,集运到家的没问题,有聲有畫,不過解码質素较弱

回覆 引用 TOP

顏色偏紅,你再校下佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whitepig88 於 2019-12-13 02:43 PM 發表

顏色偏紅,你再校下佢
返去试下效一下颜色先!

回覆 引用 TOP

SET埋開機直接出數碼電視,
老人家易用D

升市莫估頂,跌市咪鬥氣
這價錢比其他電視平好多.
香港買要幾千

回覆 引用 TOP

$999

香港買要幾千!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小強基金 於 2019-12-13 03:25 PM 發表

SET埋開機直接出數碼電視,
老人家易用D
已经 set 好开机直接去电视台… 要教老人家再自已选入电视的话,起码半日!

靚同唔靚老人家係識既...我老媽子自己話屋企既電視靚..越睇越靚..不過見你買左翻呢..唔通同你講唔靚...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 elee1998 於 2019-12-13 12:44 PM 發表

雙 12 特價 999 人仔,12號12 點半零晨比錢,12 號下午收到。由於唔係好重,我自提去皇崗坐大巴回香港,轉小巴返屋企。上小巴時有點異相…

返到去即裝即試,上好腳架馬上開機追台,反應都算快,5 分鐘內搞好!有聲有畫!

但花了 15 分鐘教老媽子點用…

呢個價錢,真係無野講… 當然畫質一定無日本品牌的好,老人家睇多,他們真的懂我們要求的畫質嗎? ...
裝唔裝到netflix 同youtube? 

引用:
原帖由 elee1998 於 2019-12-13 05:46 PM 發表

已经 set 好开机直接去电视台… 要教老人家再自已选入电视的话,起码半日!
點set? 我用左幾星期都唔知有呢個功能。

引用:
原帖由 blmt888 於 2019-12-14 11:32 AM 發表

裝唔裝到netflix 同youtube? 
Netflix 只能裝手機版,youtube就正常用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 annabb 於 2019-12-14 11:54 PM 發表

點set? 我用左幾星期都唔知有呢個功能。
在系統設置度 set 的。設置一開機就入主畫面。

引用:
原帖由 elee1998 於 2019-12-16 11:51 AM 發表

在系統設置度 set 的。設置一開機就入主畫面。
係大陸到用有無得開機直接睇電視架?同埋我用華為盒子黎睇香港台,你點睇架?

唔岩聽既聲音就係五毛!民主萬歲!

回覆 引用 TOP

無線新聞滾動字幕是否睇到頭暈眼花呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]