• 瀏覽: 23,049
  • 回覆: 107
  • 追帖: 4
一向都係AROMA 忠實粉絲的我 係8月音響展一定會睇睇有冇新囡囡試吓 見到有條囡黑蚊蚊 睇落好似非洲妺 好音色的我 無論佢係白色 黃色或黑色的外殼😂 都唔會放過去試試咩味道😍
問問老闆哩條囡囡叫乜水 名叫<<乾>> 英文名叫<> 外在美一般 老闆話係測試版 所以整個黑珍珠 正式版㑹再同佢化個靚裝

先介紹下內在美先 10鐵1圈5分頻 4導管設計
2超高高頻
4中高頻
4中低頻
1自家研製銅套動圈低頻
阻抗:17Ω@1Khz
靈敏度:108db SPL@1mW
隔音效果 26db
頻率響應:10-22khz

Thunder 小姐有兩個調音 只需張粒的撥左撥右 一邊係自然模式 另一邊係低頻模式 一雞兩味👍👍👍

個人聽感:
自然模式 高頻清晰通透 延伸感強 中頻較前 人聲密度高 低頻量適中夠彈性 分析力非常高 但又唔會解折到冇咗感情

低頻模式 下潛力夠深和量感十足 有種強烈震撼感覺 細細粒氣孔 有助空氣流動 帶出音場非常闊 層次分明 我個人比較鍾意低頻模式😬

獨特的氣孔

問咗老闆幾時出 公模版話要等到出年先 大佬點等呀😡 但老闆又話做CM版就快會出 我都好猶豫做唔做好 因我油耳驚清潔好麻煩 老闆又話每次完事後只需抹下就得 涼都唔駛沖😅 仲話CM版可另Thunder 小姐D叫床聲音擺幅震動30%咪姐係胸前左搖右擺?點忍呀 一於留電話 有D依依不捨離開😞

兩星期前通知我可做Thunder CM 嗱嗱聲約去我愛人度打個靚靚耳印老闆話兩星期就就好 估唔到真係準時交貨👍

係軟綿綿的地氈同Thunder 小姐碌來碌去 特別興奮😆

再配埋條Lunar 靚裙襯托 散發出佢嘅魅力 哩種唔知係咪叫女人味😍 可收皮了
.
.
.
.
.
.
2019🤣
溫馨提示 勿試好Q毒😆

如各位C兄已訂Thunder 小姐 不論公模面版或私模 可post 嚟睇吓靚靚樣分享吓😍

熱賣及精選
恭喜50爺

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

聽聞隻嘢仲好易推

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-12-10 04:52 PM 發表

恭喜50爺
Thank you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2019-12-10 06:11 PM 發表

聽聞隻嘢仲好易推
Kaleong 兄
好易推

引用:
原帖由 im50 於 2019-12-10 06:40 PM 發表

Kaleong 兄
好易推
圈鐵耳機一向在動態分析力,音埸範圍同低頻力量感會有優勢,希望呢隻唔會定價太貴啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2019-12-10 06:45 PM 發表

圈鐵耳機一向在動態分析力,音埸範圍同低頻力量感會有優勢,希望呢隻唔會定價太貴啦...
我個人怪怪哋 全鐵個低頻俾唔到我想聽層次 自然生動果種感覺 而單動圈係自然有味道 但又俾唔到高分析力 Thunder 就俾到我想要嘢

回覆 引用 TOP

恭喜50爺
我2020年有緣先再試呢對
呢排入咗條巨淫俾隻星,妹仔大個主人婆  荷包已經搞唔掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fish3ballball 於 2019-12-10 09:23 PM 發表

恭喜50爺
我2020年有緣先再試呢對
呢排入咗條巨淫俾隻星,妹仔大個主人婆  荷包已經搞唔掂
多謝fish 兄
原來係你入巨淫 我愛人話近排有客買咗條個樣又好淫😂 我e家袋袋都有D赤赤痛 要食事後🚬先舒服晒🤣

引用:
原帖由 im50 於 2019-12-10 09:57 PM 發表

多謝fish 兄
原來係你入巨淫 我愛人話近排有客買咗條個樣又好淫😂 我e家袋袋都有D赤赤痛 要食事後🚬先舒服晒🤣
你愛人開頭都有d苦口婆心咁介紹d更抵玩、親民嘅線俾我
但巨淫個音場同細節真係無得彈,中哂毒

睇怕50爺2019仲有機會食多枝事後🚬,搵多對囡囡嘆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fish3ballball 於 2019-12-10 11:04 PM 發表

你愛人開頭都有d苦口婆心咁介紹d更抵玩、親民嘅線俾我
但巨淫個音場同細節真係無得彈,中哂毒

睇怕50爺2019仲有機會食多枝事後🚬,搵多對囡囡嘆 ...
我要修心養性🤣

回覆 引用 TOP

想問下cm同公模價同價?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swaggyp6 於 2019-12-11 12:57 AM 發表

想問下cm同公模價同價?
我預訂時同價

回覆 引用 TOP

恭喜50兄,抱得美人歸😆

引用:
原帖由 阿爹 於 2019-12-13 09:58 PM 發表

恭喜50兄,抱得美人歸😆
多謝爹兄
我已經同Thunder 註咗冊🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]