列印

NW-ZX500 配耳機問題有沒介紹預算不多

NW-ZX500 配耳機問題有沒介紹預算不多 E-mail 此主題給朋友

NW-ZX500 配耳機問題有沒介紹預算不多 謝謝

熱賣及精選
引用:
原帖由 christo119 於 2019-11-30 05:29 PM 發表
Campfire Audio IO, 如可以配埋條4.4線。

回覆 引用 TOP

謝謝 看看先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christo119 於 2019-11-30 05:29 PM 發表
kz zsx300蚊左右
配條trn線
ok 
ga la

回覆 引用 TOP

引用:
IER-Z1R or HA-FW10000, 4.4MM

回覆 引用 TOP

深水埗買DB3$150加條4.4線$89

回覆 引用 TOP

謝謝大家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 timtim1234567 於 2019-12-1 09:16 AM 發表

IER-Z1R or HA-FW10000, 4.4MM
師兄,Z1R你覺得ZX500可以推得到?唔好膠噏害人wo

引用:
原帖由 Cybray 於 2019-12-1 06:58 PM 發表

師兄,Z1R你覺得ZX500可以推得到?唔好膠噏害人wo
加左無源前級, 又開 hi gain 之類, 就一定推到..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-12-1 11:15 PM 發表

加左無源前級, 又開 hi gain 之類, 就一定推到..
吓吓都無源前級緊係好架,樓主講明預算唔多,個個講就勁,試都未必試過就比山埃人,有啲品啦。

引用:
原帖由 Cybray 於 2019-12-1 11:18 PM 發表

吓吓都無源前級緊係好架,樓主講明預算唔多,個個講就勁,試都未必試過就比山埃人,有啲品啦。
ZX500出左幾耐, 有幾多人聽過或買左...
如果回樓主係比山埃, 咁樓主條問題本身都有山埃...
所以, 我係唔會答樓主, 因為我仲未去試ZX500, 遲D先去試~

[img][/img]

回覆 引用 TOP

認同師兄樓主山埃,但係答Z1R既一係出到聲見推到,一係就九唔搭八,用緊黑金磚既推唔掂,就憑ZX500可以?

回覆 引用 TOP

對不起🧎‍️引起誤會我該把問題問清楚一點,我想問IER-M7  連 NW-ZX507 套裝耳機有否平啲選擇

其實呢個package幾抵買

不如你上去陳列室度聽下M7好唔好先再決定

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Cybray 於 2019-12-1 11:18 PM 發表

你 quote 得無源前級, D 人就以為你用開..

當然, 你無用開, 就唔該利申下啦..

另你 quote 得山埃,  D 人就以為你用開山埃..  

細z1r 只係難推少少.,  識推唔係完全推唔晒..

但 小黑,大黑 去推 T60rp 耳牛就應該好文水..

回覆 引用 TOP

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]