• 瀏覽: 3,535
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
屋企部電視今日突然無曬反應, 用左差唔多6年, 想順便換機, 邊度買電視會平D?
如果價錢比邊個牌子抵用?

引用:
原帖由 guagnichoibabii 於 2019-11-15 10:37 發表

屋企部電視今日突然無曬反應, 用左差唔多6年, 想順便換機, 邊度買電視會平D?
你自己諗好筆值,尺寸
牌子,再落店睇實物先問啦

引用:
原帖由 guagnichoibabii 於 2019-11-15 10:37 AM 發表

Price com 的網上店,平咪大陸牌子機,大牌,咪果幾個Lg, Samsung, Sony 等等

我感覺四維都有,只要多留意便有

回覆 引用 TOP

Panasonic
[url=Price.com]Price.com[/url]

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

Taobao香港 小米

從來沒有一個時代的人像現代人那樣認為物質享受是幸福的前提; 沒有任何一個時代的人像現代人那樣吧唯利是圖當做是天經地義的。沒有任何一個時代的人像現代人那樣過於注重物欲的滿足而過少關注靈魂。

回覆 引用 TOP

買開都係買Lg, Samsung, Sony呢D大牌子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傷女皇 於 2019-11-15 11:03 AM 發表

你自己諗好筆值,尺寸
牌子,再落店睇實物先問啦
初步諗住係6千以下, 4X吋左右? 有咩MODEL抵睇推介?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GBUSY 於 2019-11-15 11:57 AM 發表

Price com 的網上店,平咪大陸牌子機,大牌,咪果幾個Lg, Samsung, Sony 等等
點解有時有1,2間特別平, 其他就差唔多價錢? 會唔會有伏?

淘寶电視盒子能裝這個app 嗎?

小米電視運唔運到去香港?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 guagnichoibabii 於 2019-11-16 09:28 PM 發表

點解有時有1,2間特別平, 其他就差唔多價錢? 會唔會有伏?
揾d 有星星多d, 會服務好d, 指price com 舖,另外6000以下,4x 尺寸,大把選擇,長保,咪買樂聲7xx 系列,保5年,餘下,lg, 用ips, 韓國做,一係三星自己選

回覆 引用 TOP

見CLUB LIKE有影音家電做緊半價, 不過做到最後今日JA

回覆 引用 TOP

樂聲 49 FX630H $3999 要靚可以買 GX880H

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]