• 瀏覽: 6,207
  • 回覆: 9
前幾日買咗架大陸水貨三星機返到屋企先知大陸版上唔到網有冇高人指點下點樣改成香港區

你想多了

回覆 引用 TOP

新注冊的樓主,呢版有部份人,唔鐘意大陸水貨

但我用得好開心,2000有50吋4K電視玩

升市莫估頂,跌市咪鬥氣
有冇辦法改機?聽講可以搵師傅搞掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小強基金 於 2019-10-24 10:01 AM 發表

明白,請問師兄用緊邊部水貨,唔該

回覆 引用 TOP

只係知lg改到
sony 改唔到
samsung 就唔知了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小強基金 於 2019-10-24 10:01 AM 發表

醒目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站巨額天才 於 2019-10-24 01:11 AM 發表

前幾日買咗架大陸水貨三星機返到屋企先知大陸版上唔到網有冇高人指點下點樣改成香港區
以我所知,去 taobao 搵 USB wi-fi 網卡, 有好多款,要慢慢搵,或將你電視型號問店主,係得先買,
會講明支援邊幾個牌子電視,有啲仲預裝盒子平台,
裝咗上網就多好多大陸網上台.
sony 電視唔係用 android 平台.
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.184.25cd31335FNT4A&id=563860370276&ns=1&abbucket=12#detail

引用:
原帖由 kobe 於 2019-10-27 01:24 AM 發表

以我所知,去 taobao 搵 USB wi-fi 網卡, 有好多款,要慢慢搵,或將你電視型號問店主,係得先買,
會講明支援邊幾個牌子電視,有啲仲預裝盒子平台,
裝咗上網就多好多大陸網上台.
sony 電視唔係用 android 平台.
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.184.25cd31335FNT4A&id=56386 ...
買個盒子hdmi入tv吾系仲簡單咩

引用:
原帖由 smchkman 於 2019-10-29 01:10 PM 發表

買個盒子hdmi入tv吾系仲簡單咩
我行貨內置仲方便 原生app 睇4K HDR

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]