• 瀏覽: 36,557
  • 回覆: 205
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-3-19 02:41 PM 發表

其實同上一代分別不太大,加個鏡頭換下U
所以今次個亮點反而去咗Magic Keyboard度,好在Magic Keyboard都支援其他iPad型號

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone SE (第2代),Galaxy S20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
熱賣及精選
未有5G,今次買wifi版就得

回覆 引用 TOP

IPAD睇片幾時先可以全螢幕,
2020年睇片仲有2條粗大黑邊,好ON9,2020年睇片仲未支援4:3係咪低能

回覆 引用 TOP

唔明個懸浮鍵盤點懸浮法?

引用:
原帖由 orabuln 於 2020-3-20 09:59 AM 發表

唔明個懸浮鍵盤點懸浮法?
可以睇下呢條片
https://youtu.be/02hnXEGn9Zg

現時持有:
(手機) iPhone SE (第2代),Galaxy S20 Ultra
(平板) iPad Mini 5,iPad Pro 12.9 (第4代)
引用:
原帖由 lafy 於 2020-3-20 04:23 PM 發表

可以睇下呢條片
https://youtu.be/02hnXEGn9Zg
條片好似無講點樣懸浮同較角度

回覆 引用 TOP

香土iPad 區點解咁靜?

引用:
原帖由 lafy 於 2020-3-19 04:12 PM 發表

所以今次個亮點反而去咗Magic Keyboard度,好在Magic Keyboard都支援其他iPad型號
如果Magic Keyboard 用落 iPad Pro 11” 1st Gen or 12.9” , 咁後面就會怪怪地了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simon_mme 於 2020-3-21 07:20 AM 發表

香土iPad 區點解咁靜?
自從iPad冇得炒之後,呢版就好靜

現時持有:
知唔知道keyboard 有几厚及重量?

回覆 引用 TOP

有幾多人係諗住會等埋5月出鍵盤先一次過入手?

ming

回覆 引用 TOP

恰到好处的喜欢最舒服,
你不用多好,我喜欢就好,
我没有很好,你不嫌弃就好。
我只是不想辜负谁和被辜负,
该拥抱的时候我不退步,
该笑的时候我绝对不会哭。

我比較想知個Magic Keyboard 點較個角度

提示:支持鍵盤翻頁左 右