• 瀏覽: 3,203
  • 回覆: 12
主要聽Edm,house。平時用開Earin M1
想要低音好的真無線耳機
Budget大約二千幾

謝謝🙏🏻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
Master Dynamic MW07

引用:
原帖由 公園謝皮的結他 於 2019-10-5 12:23 AM 發表

Master Dynamic MW07
謝謝回覆

回覆 引用 TOP

建議去試下。
無線耳機除左音質,要孝慮以下因素
舒適感,連接性(重中之重),seal, 音量,有冇noise cancellation等等。
MW07 得4.2 Bluetooth (本人有用開),造型不俗。

引用:
原帖由 Starcrys 於 2019-10-5 10:42 PM 發表

建議去試下。
無線耳機除左音質,要孝慮以下因素
舒適感,連接性(重中之重),seal, 音量,有冇noise cancellation等等。
MW07 得4.2 Bluetooth (本人有用開),造型不俗。 ...
重有續航力同防水性。所以除左聽開咩歌,重要睇下你想點用,例如搭車,上班,做gym,etc. 如果要用來通話,要揀個mic好既。做野有translucent mode (聽到啲人講野),考慮會否單邊使用。市面耳機都係右邊接收再連結左邊耳機。有部分為同步接收。跟住睇下想唔想玩apps調音等等(m&d就冇呢樣野)。個耳機既control岩唔岩自己,如果要睇片,試下聲音delay有否。真無比較新,所以遲出既款spec勁啲。jaybird性價比不俗。睇多啲review先。

回覆 引用 TOP

我唔會用黎做運動,因為我本身有對係做運動用,另外其實想要size較細,另外講電話可有可冇,冇咩所謂

回覆 引用 TOP

最後選咗earin m2

引用:
原帖由 Kevin975647 於 2019-10-10 09:51 PM 發表

最後選咗earin m2
你去左試過其他唔滿意?

引用:
原帖由 lowarbmama 於 2019-10-11 03:26 PM 發表

你去左試過其他唔滿意?
係個size太大,因為習慣左細隻d。

引用:
原帖由 Kevin975647 於 2019-10-11 04:17 PM 發表

係個size太大,因為習慣左細隻d。
咁li隻又真係幾細

引用:
原帖由 lowarbmama 於 2019-10-11 04:23 PM 發表

咁li隻又真係幾細
其實如果對size冇要求,可以好多選擇🤣

回覆 引用 TOP

sennheiser true wireless

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]