• 瀏覽: 8,407
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 timothywongting 於 2019-9-23 09:51 PM 發表

用我嘅例子,我用緊42吋電視,點解我唔買部82吋電視,因為屋企放唔落,如果放得落我一定買82吋。我就唔會睇住部42吋電視好自high咁好滿足!我都想買82吋電視,不過無能力啫! ...
係咁二回應你啦…多謝欣賞!😂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 motto0101 於 2019-9-23 04:44 PM 發表

入門級都話正, 咁比部A8 A9 你點算, 都睇唔到分別  
平有平玩,貴有貴玩,最緊要自己開心,那理入門定頂級機.

Sony 行android 真智能。
Panasonic 無 android 係低能。

回覆 引用 TOP

罪大: 出名過保養期即死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tronboy2468 於 2019-9-24 07:56 AM 發表

平有平玩,貴有貴玩,最緊要自己開心,那理入門定頂級機.
呢部43吋4KTV係我第一架4K所以買之前已經做咗好多資料搜集!😁預算七千左右…個人始終都係偏愛SONY多D!😝希望下一部可以買2020年新產品49吋SONY 8500H😍

引用:
原帖由 真。豐滿的豬豬 於 2019-9-24 11:24 PM 發表

呢部43吋4KTV係我第一架4K所以買之前已經做咗好多資料搜集!😁預算七千左右…個人始終都係偏愛SONY多D!😝希望下一部可以買2020年新產品49吋SONY 8500H😍 ...
最緊要自己滿意

引用:
原帖由 tronboy2468 於 2019-9-25 12:36 PM 發表

最緊要自己滿意
希望將來SONY有49吋OLED 4Ktv啦!😁

回覆 引用 TOP

下年8K 但茅片源

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-9-25 02:17 PM 發表

下年8K 但茅片源
個人感覺4K好足夠了…😙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-9-25 14:17 發表

下年8K 但茅片源
得個四十幾吋,4k同8k你都睇唔到分別啦!

一日藍絲 終身藍絲

回覆 引用 TOP

最重要自已開心, 我也買了55寸OLED獎勵自已 !

附件

IMG_1590.JPG(583.18 KB)

2019-9-27 03:47 PM

引用:
原帖由 高達永恆的神 於 2019-9-27 03:47 PM 發表

最重要自已開心, 我也買了55寸OLED獎勵自已 !
嘩!超羨慕呀!打機睇片超正!😍😍😍

回覆 引用 TOP

第一次用4Ktv睇國慶!😙

附件

IMG_20191001_102523.jpg(198.07 KB)

2019-10-1 12:36 PM

IMG_20191001_102314.jpg(186.86 KB)

IMG_20191001_102243.jpg(269.27 KB)

IMG_20191001_102453.jpg(298.5 KB)

IMG_20191001_102409.jpg(322.14 KB)

回覆 引用 TOP

Sony 機睇電視畫質立體感一流。

利申:我用Pan 記Fx600
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28211671

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2019-10-1 08:34 PM 發表

Sony 機睇電視畫質立體感一流。

利申:我用Pan 記Fx600
https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28211671
P記TV其實真係唔差!可惜東芝,三菱,JVC都退出市場了!像以tv百花齊放的日子!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]