• 瀏覽: 6,946
  • 回覆: 6
有篇文講試佢要聽 
MJ   dirty diana ..

跟住, 我就走左去搵 MJ scream 隻碟..

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-22 11:17 AM 發表

有諗過用開放式, 但唔想嘈到屋企人, 所以最終都係買封閉式...
何不關房門 ...  何不食肉糜

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-22 11:44 AM 發表

哇~ KZ兄突破盲腸~
咁老婆係廳睇電視, 我又係廳聽歌又可以點做
係房開大聲D, 俾老虎聽到你唔係睇緊4仔..

你聽 songs of colored love
老虎抄冷飯係廳睇 you are my destiny ku den ku den ku den

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-9-23 01:43 PM 發表

其實無一般人講(開放式) 會全屋人聽到。

我調volume不會很高。  一般都是1/3已經足夠大聲。
坐lift 時逼埋一齊用開放式,分享粤曲俾人聽

仲有用煲線機 cable cooker 煲線添.. 唔係有聲出果種煲法..

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2019-9-24 12:52 PM 發表

我喜歡用3.5. 結像好好多
你應該聽高阻... 3.5 一定唔夠 2.5/4.4 黎..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]