• 瀏覽: 6,945
  • 回覆: 48
病向淺中醫

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-9-21 01:22 PM 發表

病向淺中醫
已經完全康復, e家每晚進補~

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-21 01:40 PM 發表

已經完全康復, e家每晚進補~
好消息

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

呢隻之前借朋友試過, 用amp推, 勁好味, 你買幾錢?

呢個好有特色, 因為是木殼。 低音唔同。  和JVC 的又不同(因為JVC 連喇叭單元都是木製)。

如果講聲, 又不帶出街, 低阻抗建議考慮開放式 Grado Labs

引用:
原帖由 andy14011982 於 2019-9-22 08:25 AM 發表

呢隻之前借朋友試過, 用amp推, 勁好味, 你買幾錢?
@#*)

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-9-22 09:55 AM 發表

呢個好有特色, 因為是木殼。 低音唔同。  和JVC 的又不同(因為JVC 連喇叭單元都是木製)。

如果講聲, 又不帶出街, 低阻抗建議考慮開放式 Grado Labs ...
有諗過用開放式, 但唔想嘈到屋企人, 所以最終都係買封閉式...

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-22 11:17 AM 發表

有諗過用開放式, 但唔想嘈到屋企人, 所以最終都係買封閉式...
何不關房門 ...  何不食肉糜

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-22 11:32 AM 發表

何不關房門 ...  何不食肉糜
哇~ KZ兄突破盲腸~
咁老婆係廳睇電視, 我又係廳聽歌又可以點做

[img][/img]
我都好想玩耳牛,奈何屋企唔知點解好大塵,櫃又無吉位可以安置佢
唯有等大掃除執下個櫃先再諗

引用:
原帖由 fish3ballball 於 2019-9-22 12:56 PM 發表

我都好想玩耳牛,奈何屋企唔知點解好大塵,櫃又無吉位可以安置佢
唯有等大掃除執下個櫃先再諗
我見好多耳牛都跟有個硬盒, 我每次聽完都放返入盒
呢隻個硬盒唔係黐塵

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-22 11:44 AM 發表

哇~ KZ兄突破盲腸~
咁老婆係廳睇電視, 我又係廳聽歌又可以點做
係房開大聲D, 俾老虎聽到你唔係睇緊4仔..

你聽 songs of colored love
老虎抄冷飯係廳睇 you are my destiny ku den ku den ku den

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-22 01:09 PM 發表

我見好多耳牛都跟有個硬盒, 我每次聽完都放返入盒
呢隻個硬盒唔係黐塵
有唔黐塵嘅硬盒跟埋又幾好喎 過一排出街試試先

引用:
原帖由 fish3ballball 於 2019-9-23 12:35 AM 發表

有唔黐塵嘅硬盒跟埋又幾好喎 過一排出街試試先
因為個盒係硬膠面,所以黐塵極都有限

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019/9/22 11:17 發表

其實無一般人講(開放式) 會全屋人聽到。

我調volume不會很高。  一般都是1/3已經足夠大聲。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]