• 瀏覽: 16,223
  • 回覆: 43
蘋果有幾勁,咪又係垃圾,一年半就壞機,仲要蘋果完全幫唔到你,真係好勁。
特然死機,要用二千換機,只用一年半,只在屋企用,無跌過。

熱賣及精選
用過new iPad 2017 ,2018 ,iPad Pro 完全無事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.M.B. 於 2019-9-17 12:53 PM 發表

蘋果有幾勁,咪又係垃圾,一年半就壞機,仲要蘋果完全幫唔到你,真係好勁。
我同你一樣壊了不過我部是ipad pro 10.5”。咁樣比錢換機定另買過新款剛剛出嗰部new ipad 好?因為換過部舊款可以買到部新new ipad個spec就是差了一點!

引用:
原帖由 edmond40 於 2019-9-18 20:10 發表

我同你一樣壊了不過我部是ipad pro 10.5”。咁樣比錢換機定另買過新款剛剛出嗰部new ipad 好?因為換過部舊款可以買到部新new ipad個spec就是差了一點! ...
個人認為如果你一定要用Ipad,有新款當然追新,比錢換同款已經是舊款野,價錢又不是平。
而我本人既個案就不會再買了。

回覆 引用 TOP

我部 Ipad Air 1 仲用緊, 但只係羅黎睇 You Tube

引用:
原帖由 sincityhk 於 2019-9-23 17:20 發表

我部 Ipad Air 1 仲用緊, 但只係羅黎睇 You Tube
我好多朋友都無壞,不論型號,我真係黑仔,我一年半壞明顯係質量問題。

不会呀,我买的那个IPAD现在用得也蛮好的呀。。。

回覆 引用 TOP

玩到一年半,有賺了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 C.M.B. 於 2019-9-23 10:25 PM 發表

我好多朋友都無壞,不論型號,我真係黑仔,我一年半壞明顯係質量問題。
節哀, 只可講係運氣問題, 咁岩差少少果部去到你手.

利申: 小弟用過3部不同年代IP, 5部不同年代IP, 都無壞.

引用:
原帖由 C.M.B. 於 17-9-2019 12:53 PM 發表

我用咁多部都無問題,你唔好彩姐,個別事件

回覆 引用 TOP

用了5年的air1仲好地地

回覆 引用 TOP

電子產品好講運氣,touch wood講句,我部第一代iPad Pro12.9寸用到依家都好正常。

運來時如有神助,運去時點到你傻
保持輕鬆不火滾,莫論勝負常開心

願賭服輸
買 AppleCare $900 保兩年。投降輸一半。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右