剛到手,晚上的貓頭鷹速開

剛到手,晚上的貓頭鷹速開 E-mail 此主題給朋友

剛到手,晚上的貓頭鷹速開,又係煲嘢嘅時候,唔知佢有冇能力與Empyrean一較高下

COWON P2MKII, D2
Meze Rai Penta, ES Purple, Velvet V2, SM64
Dream Duet, Double Duet, Cantabile, Piccolino
熱賣及精選
期待包膠

回覆 引用 TOP

師兄又黎開箱入貨
仲要幾冷門架啵

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標

回覆 引用 TOP

有聽感出聲
用開左貴的開放式
用返平d的封閉式會唔會好唔慣
好似我今日插返z7
覺得世界靜左好多
聽kenny g 的聲音個人化左

阿仙奴忠實球迷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yansaiho 於 2019-9-12 11:13 PM 發表

剛到手,晚上的貓頭鷹速開,又係煲嘢嘅時候,唔知佢有冇能力與Empyrean一較高下
香港有冇得試和買?價錢貴嗎?
謝謝🙏

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-9-14 01:58 PM 發表

香港有冇得試和買?價錢貴嗎?
謝謝🙏
香港有得賣得返Blackhawk開放式,星際大舖重有隻特價Demo Blackowl賣緊,可以去試

COWON P2MKII, D2
Meze Rai Penta, ES Purple, Velvet V2, SM64
Dream Duet, Double Duet, Cantabile, Piccolino
引用:
原帖由 yansaiho 於 2019-9-14 06:12 PM 發表

香港有得賣得返Blackhawk開放式,星際大舖重有隻特價Demo Blackowl賣緊,可以去試
唔該師兄

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

恭喜師兄有新玩具~

見到幾位玩耳牛嘅師兄係到~ 路過一問~
近排想買一隻耳牛, 筆直2千左右, 但我只有SPKM & 電腦用華碩2代老虎卡, 
想問問Sennheiser HD598, 599; 大法1AM2; 鐵三角MSR7B; Beyerdynamic DT880(32ohm), 990(32ohm); 
呢D低阻抗耳牛應該可以推到掛????

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-14 08:59 PM 發表

恭喜師兄有新玩具~

見到幾位玩耳牛嘅師兄係到~ 路過一問~
近排想買一隻耳牛, 筆直2千左右, 但我只有SPKM & 電腦用華碩2代老虎卡, 
想問問Sennheiser HD598, 599; 大法1AM2; 鐵三角MSR7B; Beyerdynamic DT880(32ohm), 990(32ohm); 
呢D低阻抗 ...
用sp1000應該好多都得
大法1am2就一定得

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2019-9-14 09:29 PM 發表

用sp1000應該好多都得
大法1am2就一定得
多謝師兄解答~

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-15 12:36 AM 發表

多謝師兄解答~
師兄不是入耳專家嗎
有咩原因試下大耳
我本身有大法1am2
用黑磚好易過推
要低增益
其實用手機都可能推動

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2019-9-15 10:21 AM 發表

師兄不是入耳專家嗎
有咩原因試下大耳
我本身有大法1am2
用黑磚好易過推
要低增益
其實用手機都可能推動
師兄過獎了, 我絕對唔係專家
因為聽鐵多有D悶悶地, 又圈癮發作想買動圈, 索性買隻大耳玩吓, 感覺點都過癮過入耳圈~
所以, 唔會買太貴, 2千左右, 易推就OK
1AM2得16ohm...40mm圈真係低阻 我見人地40mm圈都有24/32/50

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-15 11:03 AM 發表

因為聽鐵多有D悶悶地, 又圈癮發作想買動圈, 索性買隻大耳玩吓, 感覺點都過癮過入耳圈~
1AM2得16ohm...40mm圈真係低阻 我見人地40mm圈都有24/32/50 ...
大陸有隻冒牌陌生人妻大耳, 吹到人聲高頻更清準..秒足原裝人妻幾條街,  唔過7舊水.. 條友吹到有成十幾年調音經驗..
link 唔會有.. 係人地果場,  當發左一次up風就算...

係樓主唔知想唔想做條 axios 線接去耳牛 玩玩..
www.kimber.com/customize/axios-16-cu

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-15 11:03 AM 發表

1AM2得16ohm...40mm圈真係低阻 我見人地40mm圈都有24/32/50 ...
可以試下fostex T60RP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-9-15 04:26 PM 發表

可以試下fostex T60RP
謝謝師兄推介~ 呢隻平面耳機喎~
我都係開個POST講, 唔好騎劫yansaiho兄個開箱POST
唔好意思~ yansaiho兄

[img][/img]

回覆 引用 TOP

24 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。