*(多圖) 樣好入耳 vs 樣衰入耳 AB比 :D *

*(多圖) 樣好入耳 vs 樣衰入耳 AB比 :D * E-mail 此主題給朋友

樣好
FiiO FH1

FiiO EW1

FiiO Fh7

點解加州女館 出張咁既相出黎, 另FiiO 隻羊仔 係乜東東黎..

熱賣及精選
樣衰

回覆 引用 TOP

KZ兄唔係好憎FIIO咩

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-7 04:02 PM 發表

KZ兄唔係好憎FIIO咩
好似石榴姐姐一個出現梗係 平平無奇,
但一拍埋d 死黑鬼度, 仲唔係靚到拍拍聲咩 ,,

Fiio 算有d 良心咖啦, 唔似ibasso 咁多土炮dap .

幾千蚊貨仔咪當係駛左去認證費囉。
係衰左出得黎行,預左要還俾 knowles 遮。

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-7 08:35 PM 發表

好似石榴姐姐一個出現梗係 平平無奇,
但一拍埋d 死黑鬼度, 仲唔係靚到拍拍聲咩 ,,

Fiio 算有d 良心咖啦, 唔似ibasso 咁多土炮dap .

幾千蚊貨仔咪當係駛左去認證費囉。
係衰左出得黎行,預左要還俾 knowles 遮。 ...
會唔會有一日你會讚舒耳

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-7 09:43 PM 發表

會唔會有一日你會讚舒耳
咁睇下FiiO教主 會唔會培慾出一班曼玉嘉玲出黎做宣傳..   
俾你去到星際如有twin 女僕圍住你, 洗埋入耳做清潔娘幫你戴埋, 一千幾百慌你唔磅水咩..

不過如果佢一出死黑鬼, 或搵偽娘大跳人妖舞做宣傳,  立即反檯就梗..

回覆 引用 TOP

唔那係吖,二次元?

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-8 12:37 PM 發表

唔那係吖,二次元?
E家D品牌賺錢手段都幾犀利, 連宅男電車男都唔放過...
之前都係日本搞起先, E家大陸都學埋~

[img][/img]
引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-8 12:37 PM 發表

唔那係吖,二次元?
我愛初音綠 ...

不要死黑鬼..

你知唔知上面 初音綠張相,  大陸店主花左幾多錢, 俾錢俾日本小鬼子買個版權番黎 ..  

你估似 trn, cca 咁, 求其侵個死黑鬼既臀, key 張死黑鬼既相出黎..

水月雨教

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-9-8 01:35 PM 發表

E家D品牌賺錢手段都幾犀利, 連宅男電車男都唔放過...
之前都係日本搞起先, E家大陸都學埋~
宅男錢易賺,呢個我晨早就明晒!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-8 02:27 PM 發表

我愛初音綠 ...

https://drive.google.com/uc?id=14L_woP9ug9NoSOLonwwQx_kFsIAz4yi7

不要死黑鬼..

你知唔知上面 初音綠張相,  大陸店主花左幾多錢, 俾錢俾日本小鬼子買個版權番黎 ..  

你估似 trn, cca 咁, 求其侵個死黑鬼既臀, key 張死黑鬼既相出黎. ...
咁畀咗幾多?我見到有好多宅 L 將自己架拉利變成痛車,喺財政上應該要對 宅 L 改觀!

引用:
原帖由 清晨Leo 於 2019-9-8 02:35 PM 發表

水月雨教
我極欣賞日本動漫事業!不過聽音響唔會受「二次元症」所影響!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-8 02:49 PM 發表

咁畀咗幾多?我見到有好多宅 L 將自己架拉利變成痛車,喺財政上應該要對 宅 L 改觀!
當年 彎陽 為左買呢個版權, 俾左兩皮幾野人仔..  佢係群組咁講..

不過, 我係送俾D 女用..   我不至於去到大跳人妖舞咁姣既..

我見到嘅係, 一個精神有問題嘅毒撚, 同一啲自以為是嘅mk話自己好識野

回覆 引用 TOP

22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。