• 瀏覽: 9,123
  • 回覆: 11
那一隻適合?影家庭相,小朋友為主
 首選EOS 200D 可以嗎?
次選700D

熱賣及精選
你咁樣問問題,我會提議你買200D

回覆 引用 TOP

Canon EOS 3000D連EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III 鏡頭套裝  $2640

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6600I 於 2019-9-6 09:48 PM 發表

次選700D
買200d
700d舊款。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 6600I 於 2019-9-6 09:48 PM 發表

次選700D
APSC 我建議買 Fujifilm
XT3 or XT30 加 kit 18-55...呢支靚鏡頭

回覆 引用 TOP

引用:

次選700D
700d 2手
200d 1手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wone123 於 2019-9-25 01:54 AM 發表

買200d
700d舊款。
師兄、3000D出面街價要 3980、你的價在那裏買?

引用:

次選700D
C兄 唔夠輕喎 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mattlam888 於 2019-11-18 11:33 PM 發表

師兄、3000D出面街價要 3980、你的價在那裏買?
師兄,3000d祖傳cmos,祖傳處理器。
不如比多少少錢買部200d,起碼dual pixel AF

影小朋友入門機唔夠快 用sony面部對焦頂呱呱

回覆 引用 TOP

fujifilm 成日凝住畀啲文青影佢條索女專用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wone123 於 2019-12-13 03:00 PM 發表

師兄,3000d祖傳cmos,祖傳處理器。
不如比多少少錢買部200d,起碼dual pixel AF
買3000D,不如用手機影算數

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]