*(圖) 大法 zx500 懷舊卡式帶播放模式 黑磚金磚小黑遲早加埋*

*(圖) 大法 zx500 懷舊卡式帶播放模式 黑磚金磚小黑遲早加埋* E-mail 此主題給朋友

https://www.youtube.com/watch?v=K39w9iU2ncQ

懷舊埋 黑磚同金磚都係2016年 老爺DAP ...{:1_262:}

睇歷史, 真係一年一造 ... 不過總比大陸 D 土炮機好既..

2016/7/11                Sony NW-WM1A       
2016/7/11                Sony NW-WM1Z       
2017/7/28                Sony NW-ZX300       
2017/7/24                Sony NW-ZX300A       
2018/9/28                Sony DMP-Z1       
2019/8/1                Sony NW-A100       
2019/8/2                Sony NW-ZX500

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
睇黎又會令其他 大陸土炮 DAP 不停抄佢 卡式帶播放 模式..  

大法野, 真係帶領潮流.

又想起 v99 , e484, hv100  親身AB比 既古老年代..

睇黎好快 黑磚,金磚,小黑就會改 firmware, 加埋 卡式帶播放 模式..

巨磚應該加唔到, 巨磚卡式帶 太巨型啦..

好似係 made in 馬拉  播。  比made in 日本更慳本

回覆 引用 TOP

賣八千個大洋!

普通PDA

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-6 05:11 PM 發表

賣八千個大洋!
咁貴 就一D都唔值得

如果賣8千, 我買黑磚算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-6 05:39 AM 發表

睇黎又會令其他 大陸土炮 DAP 不停抄佢 卡式帶播放 模式..  

大法野, 真係帶領潮流.

又想起 v99 , e484, hv100  親身AB比 既古老年代..

睇黎好快 黑磚,金磚,小黑就會改 firmware, 加埋 卡式帶播放 模式..

巨磚應該加唔到, 巨磚卡式帶 太巨型啦.. ...
你未試過玩 cassette deck 哩!?

引用:
原帖由 神風999 於 2019-9-6 10:14 PM 發表

咁貴 就一D都唔值得
8針買 android 機!買 Huawei 好過喇,仲有 Leica 鏡頭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-7 01:04 PM 發表

你未試過玩 cassette deck 哩!?
Aiwa v99 當年跟機 dse 卡式機低音王 .  
當年卡式帶個盒係最好用。  你估下點最好法 ,,
宜家無晒卡式帶個盒。  先至拿手唔成勢 ..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-7 08:56 PM 發表

Aiwa v99 當年跟機 dse 卡式機低音王 .  
當年卡式帶個盒係最好用。  你估下點最好法 ,,
宜家無晒卡式帶個盒。  先至拿手唔成勢 ..
呢,大舊過巨磚!

https://youtu.be/0w2Qma77Mx8

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-9 11:31 AM 發表

呢,大舊過巨磚!

https://youtu.be/0w2Qma77Mx8
以前卡式帶年代, 播卡通片時明明卡式帶識得變型變蛇貓狗..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-9 01:11 PM 發表

以前卡式帶年代, 播卡通片時明明卡式帶識得變型變蛇貓狗..
哈哈,唔怪得你咁乞呢度啲版友憎囉!

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-9-9 01:22 PM 發表

哈哈,唔怪得你咁乞呢度啲版友憎囉!
你唔好誤導呢期D小朋友, 講到係elf 6個轆年代既F1 同期既變型金剛,  
當成宜家西方報既男極圈至得咖. 雖然我朝朝都有網上D/L ...

大法前CEO平井一夫 , 同sony呢期乜有卡式帶有乜啦更..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-9-9 11:49 PM 發表

你唔好誤導呢期D小朋友, 講到係elf 6個轆年代既F1 同期既變型金剛,  
當成宜家西方報既男極圈至得咖. 雖然我朝朝都有網上D/L ...

大法前CEO平井一夫 , 同sony呢期乜有卡式帶有乜啦更..
https://drive.google.com/uc?id=1KUSR9Y6bzlGjyZ--GQnPOkvdSFidXg3o ...
哈哈哈...... 哎,anyway, 我偶像係 盛田昭夫!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。