各位師兄原諒小弟的成魔之路,請各位師兄屌細力D

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-21 02:24 PM 發表

如果 8芯金寶線係 大魔.
咁ching 用幼金寶線就係 小魔..

....  可能有雷射大炮, 太空坦克..

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-21 05:48 PM 發表

開心使用中👍👍
成魔之路仲有 ..

高阻 平耳, 人聲密度高,結像好

膽機平衡 便攜

大法4.4 換無源前級 平衡轉 單端/平衡,消除乾爭爭既數碼聲

雙層底板 運放 一眼睇穿晒無假貨

.....

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-21 11:56 PM 發表

因為有師兄教落,換咗後果更好D(事實係)個人認為🤣🤣
原裝大法都剪, 有D重本播.

不過有D 魔係會share 俾人聽,  

有D 魔就唔會share 俾人聽. 由得佢變成圖片版本既傳說..

而且有 D 魔一出場, 就會被 D 未聽過既 無知小兒三幾個狐朋狗友 係咁起勢圍.. 你ready 左未.

有聽過既, 係衰聲既, 可以插多 D.

未聽過既, 為插而插, 果D 就係無知小兒.要遠離.否則好易俾狐朋狗友帶壞.. 聽壞左個聽感都唔知.. 要醫番呢D 聽壞左聽感, 真係同醫絕症差唔多, 而且仲會傳染..

淨係聽人聲呢一味, 好似關正傑,呂方咁, 已經有排玩..

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-22 04:32 PM 發表

我跟過好多post,未知係味無源大神亦都睇過好多大神嘅心頭好,小弟自問自愧不如😂😂,
高達阿寶個老豆 整左個 高達加速器 發揮晒高達 全速既實力,

跟住阿寶就發老皮 掉個加速器, 話個老豆淨係掛住高達都唔理個仔(阿寶)同老母

無源前級 就好似呢個高達加速器,  保住阿寶唔駛係宇宙被自護打瓜,  係耳機既作用就係消滅晒D 數碼聲敵人,  

但好多不孝子初時係唔領情.. 覺得老豆好煩..

不過不孝子做左老豆之後, 係佢地既有生之年,  一定最後都係一路小, 一路用..   

....

另外如果未掂過 無源前級既, 就唔好提個燒字, 或亂學人用"退燒"之類既用詞, 會俾人笑到卡卡聲..

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28404613

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28105652

你對下 左上角果對 EI15 接近戰神無源前級,  同最近兩年出既 EI35 大大舊 超戰神level 既無源前級 係物理上 size 大幾多.. 我係接近日日都拎出街聽.. 唔好同我講實際聽既經驗..  係HK應該無人夠我聽得耐..咁大既size..

無源前級聽得耐會點,  唔用就會覺得 DAP 既數碼聲好dry , 好乾..

聽到覺得D 聲乾唔乾, 先至好話自己係好過初燒少少. 退燒都唔敢咁大聲講.

google 下

戰神 無源前級

战神JENSEN 123-S音频隔离输出牛

F1 有無 ELF ...   

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-23 07:26 AM 發表

師兄多指教
跟F1 ching 入返隻 藍色ELF 先啦.  (又踢爆左老餅既年紀...)

果期之後幾年好似有 Aiwa v99. 484 HV100

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-23 10:31 PM 發表

好經典

想要秒索十萬,  出街係要出動咁大粒既運放先至得.. 原因, 無得做假, 一眼睇晒.. 運放muses02 想秒索十萬 無咁明顯..

紫衫4497 12V 已經係放唔入,  對住 紫衫T1 行兩粒運放, 更加係無可能插到落去..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2019-8-26 02:44 PM 發表

只玩耳筒成不了魔……
成魔既野,唔係睇耳唔耳筒,係心態

無當年 v99 vs e484 vs hv100  三隻耳塞仔, 邊有今日既成魔之路。

Hv100 宜家肥花賣 一幻減兩千, v99 日本賣廿一幻Yen

以平秒貴,都係成魔之路

成魔之路見#1 張圖態度正確, 值得表揚。

醒目既應該知我講乜野 基本野

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。