各位師兄原諒小弟的成魔之路,請各位師兄屌細力D

引用:
原帖由 抽水皇 於 2019-8-22 04:26 PM 發表

無源大神!你知?
我跟過好多post,未知係味無源大神亦都睇過好多大神嘅心頭好,小弟自問自愧不如😂😂,

熱賣及精選
引用:
原帖由 抽水皇 於 22-8-2019 16:26 發表

無源大神!你知?
無沿電油我就知

引用:
原帖由 危險英俊 於 2019-8-22 06:57 PM 發表

無沿電油我就知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-22 04:32 PM 發表

我跟過好多post,未知係味無源大神亦都睇過好多大神嘅心頭好,小弟自問自愧不如😂😂,
高達阿寶個老豆 整左個 高達加速器 發揮晒高達 全速既實力,

跟住阿寶就發老皮 掉個加速器, 話個老豆淨係掛住高達都唔理個仔(阿寶)同老母

無源前級 就好似呢個高達加速器,  保住阿寶唔駛係宇宙被自護打瓜,  係耳機既作用就係消滅晒D 數碼聲敵人,  

但好多不孝子初時係唔領情.. 覺得老豆好煩..

不過不孝子做左老豆之後, 係佢地既有生之年,  一定最後都係一路小, 一路用..   

....

另外如果未掂過 無源前級既, 就唔好提個燒字, 或亂學人用"退燒"之類既用詞, 會俾人笑到卡卡聲..

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28404613

https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28105652

你對下 左上角果對 EI15 接近戰神無源前級,  同最近兩年出既 EI35 大大舊 超戰神level 既無源前級 係物理上 size 大幾多.. 我係接近日日都拎出街聽.. 唔好同我講實際聽既經驗..  係HK應該無人夠我聽得耐..咁大既size..

無源前級聽得耐會點,  唔用就會覺得 DAP 既數碼聲好dry , 好乾..

聽到覺得D 聲乾唔乾, 先至好話自己係好過初燒少少. 退燒都唔敢咁大聲講.

google 下

戰神 無源前級

战神JENSEN 123-S音频隔离输出牛

開心使用中!

F1 有無 ELF ...   

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-22 10:33 PM 發表

高達阿寶個老豆 整左個 高達加速器 發揮晒高達 全速既實力,

跟住阿寶就發老皮 掉個加速器, 話個老豆淨係掛住高達都唔理個仔(阿寶)同老母

無源前級 就好似呢個高達加速器,  保住阿寶唔駛係宇宙被自護打瓜,  係耳機既作用就係消滅晒D 數碼聲敵人,  

不過不孝子做左老豆之後, 係佢地既有生之年,  一定最後都係一路 ...
嘩....超級玩家

引用:
原帖由 f1kon 於 2019-8-23 12:13 AM 發表

開心使用中!
師兄多指教

引用:
原帖由 香港永恆的神 於 2019-8-23 07:26 AM 發表

師兄多指教
跟F1 ching 入返隻 藍色ELF 先啦.  (又踢爆左老餅既年紀...)

果期之後幾年好似有 Aiwa v99. 484 HV100

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-23 10:12 AM 發表

跟F1 ching 入返隻 藍色ELF 先啦.  (又踢爆左老餅既年紀...)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-22 10:33 PM 發表

不過不孝子做左老豆之後, 係佢地既有生之年,  一定最後都係一路 ...
比你入廣告!

你個帖!點解沉?因我今早檢舉。
( 2007注會員!)

回覆 引用 TOP

引用:

期待師兄可以有朝一日用你套架餐打 Cayin N8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-23 12:47 AM 發表

F1 有無 ELF ...   
有,全部 six wheeler Tyrrell 我都有!部分....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-23 10:12 AM 發表

果期之後幾年好似有 Aiwa v99. 484 HV100
我第一部嘅 DAP,廿年了。

近10年音樂播放器進化由MP3格式開始, 2010年大法首部内置32GB/64GB容量便攜播放機A846打iPod, 隨機附有降噪耳機一隻。

今天玩緊呢部N6ii.

附件

20190823_214536.jpg(204.96 KB)

2019-8-23 09:46 PM

66601877_155055289010955_8314198342302160476_n.jpg(36.42 KB)

2019-8-23 09:55 PM

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。