• 瀏覽: 3,573
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
大家好,我玩 sony player 多年,過歌用 media go 呢個 sony 軟件,大約 150G 歌喺 media go 編好哂 play list,近排想轉玩下 ak player,請問點係最方便將喺 media go 個 playlist 同歌轉落 ak player?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
copy & paste

引用:
原帖由 sumantony 於 2019-8-5 11:31 PM 發表

copy & paste
請問 ak 用咩 programme入歌?

引用:
原帖由 snake2006 於 2019/8/8 08:49 發表

你張SD卡插入PC/Mac. 放抄歌曲。 抄完放番入player。

這方法比機接機速度快好多。

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-8-8 08:49 AM 發表

同AN電話,USB手指一樣,PC接USB就自動有多部機位置彈出來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-8-8 02:43 PM 發表

你張SD卡插入PC/Mac. 放抄歌曲。 抄完放番入player。

這方法比機接機速度快好多。
用ak機好多都用皮套,拆卡會好煩,有D機仲要再用針取出SD卡
其實本身經部機過都有USB 3.0速度,算可以接受

引用:
原帖由 spy12 於 2019-8-8 03:58 PM 發表

用ak機好多都用皮套,拆卡會好煩,有D機仲要再用針取出SD卡
其實本身經部機過都有USB 3.0速度,算可以接受
我用原裝皮套,攞機出來好方便喎
不過,usb3.0都好快

[img][/img]

回覆 引用 TOP

多謝大家意見,請問係咪即插 usb 或將歌入哂 sd 卡,再喺機內自己編 playlist?

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-8-8 04:24 PM 發表

多謝大家意見,請問係咪即插 usb 或將歌入哂 sd 卡,再喺機內自己編 playlist?

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]