• 瀏覽: 8,694
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
雖然已出左接近一年(離sp1000更加係2年),又唔少負評,但睇好多youtuber試又唔係講到咁差,自己試落都ok (耳機係compfire atlas 2.5m 銅鍍銀線)。

呢期送AK CD ripper, 問左sale唔要可以平d, $13xxx。呢個價值嗎?如果同se100比邊部抵d?

熱賣及精選
引用:
原帖由 mango803 於 2019-7-31 10:21 PM 發表

雖然已出左接近一年(離sp1000更加係2年),又唔少負評,但睇好多youtuber試又唔係講到咁差,自己試落都ok (耳機係compfire atlas 2.5m 銅鍍銀線)。

呢期送AK CD ripper, 問左sale唔要可以平d, $13xxx。呢個價值嗎?如果同se100比邊部抵d? ...
普通版完全唔係sp1000果班,金版就接近,我試完後就對普通版完全不感興趣,不過既然你試過覺得ok就去馬。另外個CD ripper你放出街應該都放到千零蚊,你可以計算下個差價睇下邊樣比較抵。

呢期AK最抵玩應該就係kann cube

引用:
原帖由 spy12 於 2019-7-31 10:49 PM 發表

普通版完全唔係sp1000果班,金版就接近,我試完後就對普通版完全不感興趣,不過既然你試過覺得ok就去馬。另外個CD ripper你放出街應該都放到千零蚊,你可以計算下個差價睇下邊樣比較抵。

呢期AK最抵玩應該就係kann cube ...
謝謝你意見

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 spy12 於 2019-7-31 10:49 PM 發表

呢期AK最抵玩應該就係kann cube ...
kann cube

引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-7-31 11:54 PM 發表

kann cube
死肥kann x 1 ..  

.....

or SP2000 ..

回覆 引用 TOP

星際D…擺晒係到慢慢試,我買km嗰陣都試咗好耐…
se100、spkm、spkm金、spk鋼、spk銅,係圓枱幾部機輪住試,當時幾部機差價每級多4千…
se100 12,有cd ripper送
spkm 16
spkm金 20,無貨要訂
spk鋼、銅 24
最後價錢+聽感揀skpm
每個人聽感、價值觀唔同,你睇自己需要、試啱就得,無話值唔值

[img][/img]

回覆 引用 TOP

謝各位意見,咁即其實又唔係特別平只係正常promotion價。
我耳機本身好易堆如果Kann cube 太大堆力怕有底燥,真係要去試真下先

引用:
原帖由 mango803 於 2019-8-1 10:03 AM 發表

謝各位意見,咁即其實又唔係特別平只係正常promotion價。
我耳機本身好易堆如果Kann cube 太大堆力怕有底燥,真係要去試真下先
Kann Cube 個人唔覺有底燥.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-8-1 06:49 PM 發表

去到呢個級數, 應該無呢d 問題。

便攜膽機仔就多數有少少

回覆 引用 TOP

依家SPKM 13xxx

引用:
原帖由 mango803 於 2019-8-1 10:03 AM 發表

推力同廢噪無直接關係

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 klau350 於 2019-8-2 01:14 PM 發表

依家SPKM 13xxx
不要贈品才這個價.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-8-1 06:49 PM 發表

師兄你好,小弟目前player 用 SR15, 耳機係 64 audio Trio,之前去旺角好幾次都搵唔到 demo 機試, 真心想知師兄對Kann Cube 既聽感!

想再問下,KANN cube 有冇得裝moov, kkbox果d?

引用:
原帖由 Noellai 於 2019-8-2 09:57 PM 發表

師兄你好,小弟目前player 用 SR15, 耳機係 64 audio Trio,之前去旺角好幾次都搵唔到 demo 機試, 真心想知師兄對Kann Cube 既聽感!
個人覺得是走清爽平均聲底.現時旺角信和地庫某店已有demo. 師兄有時間可以試試.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]